Hartritmestoornis? niet ‘gevangen’ door arts

 • #1

  Goedenavond,

  Heb al enkele jaren last van een raar gevoel bij mijn hart.. Niet altijd het komt en het gaat. Ben er 3x voor naar de huisarts geweest 2x doorverwezen, 24u met kastje om gelopen, fiets test, ecg laten maken. Maar het word steeds niet 'gevangen'.
  Nu inmiddels alweer 3 maanden regelmatig last,de laatste 2 weken ook af en toe met licht pijnlijke steken. Wil eigenlijk niet weer naar de arts omdat ik denk dat ze wederom niks vinden. Steeds als de onderzoeken eindelijk starten dan is het alweer even weg en vinden ze dus niks. Nu heeft de vrouw een smartwatch met ecg functie en heb ik het een aantal keer 'gevangen' steeds als ik het voel zie je een onregelmatigheid. Zien jullie misschien wat er mis kan zijn op zo'n eenvoudige ecg?
  En zal ik toch maar weer een afspraak maken?

  Bvd

  Reageer
  #2

  Een smartwatch is voor zoiets toch echt niet betrouwbaar. Je hebt alle onderzoeken gehad die daarvoor nodig en aangewezen zijn. Het is dus maar de vraag of het rare gevoel van je hart komt cq hartritmeproblemen zijn.
  Heb je wellicht veel stress/spanningen/angsten?

  Reageer
  #3

  Bedankt voor het snelle antwoord.

  Ja dat het niet echt betrouwbaar is dacht ik al. Hoopte alleen dat het wel een soort van bewijs kon zijn dat het wel iets met mn hart temaken heeft. 'Het' gevoel kan ik ook aan mijn pols voelen wanneer het er is, voel dan echt een soort overslag.

  Best frustrerend dat er nog niet echt een diagnose is.

  Enkel inderdaad stres/spanningen wat er zeker ook wel is.

  In iedergeval bedankt! Ik ga nog maar even bedenken of ik nog eens naar de arts ga.

  Reageer
  #4
  Reageer
Reageer op: Hartritmestoornis? niet ‘gevangen’ door arts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief