Onregelmatige hartslag snachts

 • #1

  Ik ben een (gezonde) jonge van 20 jaar, loop veel hard en heb al een keer mijn hart laten testten bij de dokter. Maar vannacht en al een aantal maanden geleden wordt ik snachts opeens wakker en slaat mijn hart enorm snel en voel ik mij verlamd alsof ik niet goed kan bewegen en niet in staat ben op te staan. Ik weet ook niet zeker of ik half droom of dat het echt gebeurd maar ik wordt in paniek wakker en ben duizelig en zweet enorm. Na enkele minuten slaat mn hart weer op rustig tempo. Ik heb ook veel stress en angst. Is dit onschuldig of moet ik me verder laten onderzoeken voor eventuele ernstigere hartritmestoornissen?

  Reageer
  #2

  Dat zal toch te maken hebben met je angsten en stress. Waarschijnlijk een slechte droom gehad. Of je slaapritme is verstoord. Dan kan zo'n slaapverlamming wel eens voor komen

  Reageer
  #3

  Ik zou voedingspatroon eens onder de loep nemen. Een complementair genezer zou kunnen kijken naar je hele gezondheidssituatie. Eventueel medicijngebruik, waaronder ook pilgebruik, kan ook klachten geven. Angstklachten kunnen deels ook samenhangen met het lichamelijke dus voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en tekorten aan voedingsstoffen. Verder wat doen aan ontspanning. Misschien tai chi of yoga.

  Reageer
Reageer op: Onregelmatige hartslag snachts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief