Rare Druk op de borst

 • #1

  Goedendag gister had ik de hele dag een super rare soort druk op me borst nu deed de druk niet pijn maar liet me eerder raar en angstig voelen. Een soort unsatisfied gevoel heel raar om uit te leggen. Dit gevoel bevond zich op me (onder me) borstbeen ter hoogte van me tepel. Weet niet of dit boven, onder of op het zwaardvormig aanhangsel is maar het gevoel zit niet op me hele borstbeen alleen onderaan het borstbeen.
  Nu wat achtergrondinformatie ik ben 22 jaar heb al 2 jaar last van me spieren in borst en rug (die kraken en trekken normaal kon ik nooit me borstbeen of rug kraken en nu kraken ze al bij de kleinste bewegingen en zeuren de spieren een beetje.
  En ik had gister ook super troebele plas met witte vlokken. Heb het opgevangen en uurtje laten staan en de hele bodem zat vol met witte vlokjes. Heeft iemand een idee wat het er met me is vooral het druk op de borst maakte me gek. Heb ook een foto van me urine bijgevoeg mischien dat iemand me iets wijzer kan maken

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Als je vlokken in je urine hebt,moet je contact opnemen met je huisarts!
  Had je eigenlijk beter meteen even kunnen doen.
  Dat kan wijzen op een blaasontsteking of urineweg infectie en dat moet behandeld worden.
  Met dergelijke klachten moet je naar een arts gaan,niet naar een forum!

  En voor "krakende" spieren kun je naar een fysiotherapeut gaan.

  Reageer
  #3

  Hey suzan ik heb deze flokken niet altijd kan dit kloppen en wat betreft de druk op me borst?

  Reageer
  #4

  Hoi,

  Dat je die vlokken niet altijd hebt,kan zeker kloppen,want die horen er ook niet te zijn. Daarom kun je dus ook beter even naar je huisarts gaan en daar urine inleveren. Dan kan de huisarts kijken of je misschien blaasontsteking of iets dergelijks hebt en als dat zo zou zijn,kan hij/zij je gelijk medicatie meegeven.

  Wat je druk op de borst betreft,dat kun je dan ook gelijk de huisarts vragen. Klachten kunnen verschillende oorzaken hebben en zonder onderzoek zal het een beetje lastig zijn om te zeggen wat het is. Je huisarts of een fysiotherapeut zou er naar kunnen kijken

  Reageer
Reageer op: Rare Druk op de borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief