TeLage hartslag

 • #1

  Beste

  Afgelopen nacht heb ik niet kunnen slapen door spierspanning. Ging ook hyperventileren. Hierop heb ik 12,5 mg prazepam ingenomen (ingenomen rond half 8,werkte rond half 10)

  Nu merk ik adhv mijn bloeddrukmeter dat mijn hartslag te laag is, schommelt tussen de 50 en de 57. Is dit gevaarlijk? Zou graag even willen gaan slapen maar heb bang dat mijn hartslag te laag gaat.

  Reageer
  #2

  Hey,

  Als je je veel zorgen maakt, kun je beter even gewoon je huisarts bellen en die de vraag voorleggen. Anders wacht je misschien de hele dag op antwoord,met de kans dat dat antwoord is de huisarts te bellen......

  Reageer
  #3

  Ik kan spijtig genoeg niemand bellen, heb net een nieuwe gsm moeten aanschaffen en mijn nieuwe simkaart is nog niet aangekomen.

  Reageer
  #4

  Je kunt je huisarts ook mailen. Dan beoordelen ze je situatie en beslissen of het nodig is of je door de arts gezien moet worden.

  En anders is er misschien iemand in je omgeving van wie je een telefoon kunt lenen, buren, kennis? Zowieso goed iemand op de hoogte te stellen als je alleen bent en je niet goed voelt. Dan kan iemand af en toe even checken hoe het met je gaat en of je hulp nodig bent.

  Reageer
Reageer op: TeLage hartslag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief