Spataderen bezemrijsvarices

 • #1

  goedeavond!,

   

  Ik zoek hier even handige tips want ik weet niet wat ik er mee aan moet.

   

  Ik heb op mijn benen last van bezemrijsvarices. (Kleine spataderen net onder mijn huid) ze zijn bij mij in een snelle periode naar voren gekomen. Maar cellulitis ook terwijl ik veel sport en best gezond eet ( nouja de laatste 2 weken niet zo heel goed ziek geweest enzo) maar het wordt steeds erger. Ik denk dat de cellulitis door de nieuwe pil komt. Als ik namelijk een stopweek heb wordt het weer een stukje minder.  Aderen kunnen trouwens wel erfelijk zijn mijn moeder heeft er ook een paar weg laten spuiten. Maar daar wil ik niet aan beginnen mits ik er echt pijnlijke benen aan over hou.

   

  Maar komt het mischien door dat ik nu in de winkel werk door veel staan ( al hoewel ik ondertussen erbij ook veel loop met de vracht) meer adertjes erbij krijg? En hoe kun je dit beetje voorkomen of kan dat niet?

   

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  "Maar komt het misschien door dat ik nu in de winkel werk door veel staan ( al hoewel ik ondertussen erbij ook veel loop met de vracht) meer adertjes erbij krijg?" Dat is helemaal juist. Ga naar de huisarts en bespreek het.

  Reageer
Reageer op: Spataderen bezemrijsvarices
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief