Tietze of hartfalen ?

 • #1

  Hoi,

  Ik heb een vraag die al meerdere malen gesteld is denk ik ?

  Ik ben 29 en sinds dat ik 26 ben heb ik een angststoornis, 2 jaar geleden heb ik citalopram gekregen dat viel totaal verkeerd en sindsdien heb ik pijn op de borst wat door gaat naar mijn linkerarm.

  Nu ben ik al meerdere malen ervoor bij de dokter geweest en elke keer komt eruit dat er niks met mijn hart is mijn bloeddruk word gecontroleerd en naar mijn hartslag geluisterd.

  Nu ben ik 9 maanden geleden bevallen en sindsdien heb ik last van duizeligheid soms iets minder maar de laatste 3 weken is het zo extreem dat ik niks kan doen en als ik iets doe dan voelt het als flauwvallen.

  Ook de pijn op mijn borst is erg heftig en nu heb ik natuurlijk gegoogled en daar kom ik dus op uit dat ik hartfalen heb. De combinatie duizeligheid,extreem moe,benauwdheid,en pijn op de borst.

  Elke keer word ik weer afgescheept met Syndroom van Tietze maar nu heb ik dat opgezocht en het enigste wat ik dus heb is pijn op de borst. Dit word niet erger met hoesten niezen etc. Wat wel word aangegeven met Syndroom van Tietze.

  Zijn er mensen die deze klachten herkennen en wel hartfalen hadden maar bloeddruk etc altijd goed is ?

  Sorry voor mijn lange verhaal!

   

  Groetjes

  Reageer
  #2
  Reageer
Reageer op: Tietze of hartfalen ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief