Spoedvraag

 • #1

  Hallo,

  Ik had vandaag rond de middag ECA stack ingenomen, en paar uur later kreeg ik een raar slap gevoel, waarna ik kort van adem werd en me heel beroerd voelde. Daarna kreeg ik drukende pijn op me linkerborstkas dat maar paar seconde aanhield. Nu heb ik dit geduurende heel de dag een paar keer gehad. Nu voelt plots het alsof er echt iets vastzit, waardoor ik diep moet inademen, niet echt pijn, maar wel drukend gevoel op mijn linkerborstkas, en nu houdt het wel aan. O ja en was/ben ook misselijk.

  ECA Stack is iligaal sinds 2004 wegens gevallen van hartstilstanden en hersenbloedingen. Nu ben ik bang dat ik iets aan mijn hart heb. Kan dit?

  Reageer
  #2

  Neem contact op met de huisartsenpost

  Reageer
  #3

  Ben vergeten te vermelden dat ik 20 ben. Nu heb ik plots heel veel pijn in me linkerbeen dat uitstraalt naar me bil.  En een beetje verdoofd gevoel in me kaak

  Reageer
  #4

  nu voel ik een slap gevoel in me linkerarm/hand. Ik zit alleen op me kot en ben bang dat er iets misloopt. Huisartsenwachtpost kan ik niet bellen omdat het maandag is. Wel kan ik naar het spoedeisende hulp van het ziekenhuis bellen.

  Reageer
  #5

  ik zal voor de zekerheid toch maar eventjes bellen! beter zeker weten of je iets mankeert, geeft je zelf ook een beter gevoel lijkt me

  Reageer
  #6

  Ze zeggen dat ze geen medisch advies kunnen geven via telefoon..

  Reageer
  #7

  Neem dan contact op met je eigen huisarts

  Reageer
Reageer op: Spoedvraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief