wat kan ik doen zodat mijn klachten over gaan?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben op 11 Februari 2014 in het gips gekomen omdat ik mijn ringvinger gebroken had hiervoor zijn mijn middel vinger, mijn ring vinger en mijn pink in gegipst.
    al de tijd dat mijn vingers in het gips zaten bleef het maar zeer doen hiervoor kreeg ik Tramadol voor geschreven tegen de pijn (wat overigens niets hielp het bleef maar zeer doen) toen ik voor de controle moest komen om te zien of de breuk geheeld was kreeg ik te horen dat het niet het geval was en kreeg ik weer gips dit is een aantal keer zo gegaan tot ik in totaal drie maand in het gips had gezeten toen ging men in Mei 2014 over tot een operatie en werd de breuk vast gezet met 2 schroeven.
    Nu is het inmiddels al bijna Juli 2015 en doet mijn pink waar ik al steeds over klaag vreselijk zeer en krijg ik als ik over mijn vingertop van de pink wrijf tintelingen door mijn pink tot aan de knokkel van mijn pink een prikkelend gevoel wat door middel van fysiotherapie en medicijnen (lyrica) niet over gaat.
    Ook kan ik vrij weinig kracht zetten met mijn hand en kleine dingen kan ik niet vast houden.
    verder kan ik alles met mijn hand ik kan mijn ringvinger en mijn pink wel goed bewegen echter doe ik dit te vaak doet het ook pijn.
    Nu loop ik nog steeds in het ziekenhuis onder controle bij de pijn poli maar aan het probleem zelf word niet veel meer gedaan dan andere medicijnen geven want voor de lyrica had ik Amitriptyline maar het enige wat ik wil is van dat vervelede gevoel af en dat de pijn minder word wat kan ik doen om de juiste aandacht voor mijn probleem te krijgen want wat ik steeds aan geef is mijn ringvinger was gebroken maar het is mijn pink dat zeer doet.

    Reageer
Reageer op: wat kan ik doen zodat mijn klachten over gaan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief