Help!! Slapende voet al 3 dagen

  • #1

    Maandagavond nog gevoetbald.. maar dinsdag om circa 17.00 uur begon mijn linkervoet te tintelen/slapen. Dit gevoel trekt niet weg en wordt zelf steeds erger.

    Wat kan dit zijn en is het verstandig de dokter in te schakelen?

    Reageer
    #2

    je, ga maar even langs de huisarts.
    heb je de voet bezeerd met voetballen, gezwikt of gestoten?
    lijkt of een zenuw, beklemd/beschadigd is.
    sterkte, Brenda

    Reageer
    #3

    Is het het gehele been, of alleen de voet, of een bepaald deel van het been, de zijkant of alleen de binnenzijde misschien? En wat bedoel je met erger? Meer tintelingen, of breidt het gebied dat tintelt zich uit, en van waar naar waar dan precies? Kun je dat omschrijven? En kun je ook vertellen wat er bij het voetballen precies gebeurd is? Ben je gevallen of ergens tegenaan gestoten, op welke wijze dan, hoe precies, en waar had je pijn als je pijn had?

    Reageer
    #4

    Het begon met lichte tintelingen aan de buitenzijde van mijn linkervoet (meer bovenop dan onderop). Volgens mij zijn de tintelingen wel erger geworden, heb ook gevoel van een slapende voet. Ik heb ook het idee dat het zich uitbreidt.. voel bv ook nu mijn tenen en onderste deel van scheenbeen.

    Toen ik vanmorgen wakker werd heb ik er geen last van.. maar toen ik er op ging staan wel weer… Ook als ik gewoon zit heb ik last.

    Volgens mij is er niks gebeurd met voetbal. Het kwam ook pas de volgende dag eind van de middag opzetten.

    Reageer
    #5

    Zit je toevallig veel met je benen over elkaar? het kan zijn dat je daarmee de zeuw afknelt die in de knieholte loopt. Dit is een tak van de nervus peroneus, ook wel fibularis genoemd.

    Reageer
    #6

    Nee, ik zit wel de halve dag op een bureaustoel, maar nooit met mijn benen over elkaar..

    Ik voel het overigens ook licht trekken in mijn knieholte..

    Ik ga zo meteen de dokter bellen voor een afspraak.

    Reageer
    #7

    Even om dit forum af te sluiten:

    De dokter kon niks ontdekken en ik moest het de tijd laten geven om weg te trekken. Mocht gewoon alles doen (waaronder voetballen).

    Het leek me geen prettig idee met een slaapvoet te gaan voetballen maar heb t toch maar gedaan. Ik bleef gedurende de wedstrijd de slaapvoet houden maar het werd niet erger of minder en het ging op zich wel goed.

    De dag erna gezaalvoetbald met de zelfde omstandigheden.

    De dagen daarna is het tintelende gevoel eigenlijk langzaam weggetrokken en ik voelde het ook steeds minder worden.

    Mijn idee is toch dat ik iets van een blessure heb opgelopen aan mijn voet, want ik voelde bij het bewegen na de wedstrijd van maandag toch iets van steken, wrijving, kortom niet helemaal lekker.

    Al met al zo'n 9 dagen een slapende voet gehad.. heel apart..

    Reageer
    #8

    Vreemd verhaal, je zou verwachten dat er wel degelijk iets aan de hand was. Ik zou anderen met deze klachten daarom ook willen adviseren bij aanhoudende klachten van deze aard altijd een arts te consulteren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb dit ook. ik heb al 2 jaar last van mijn enkel en nu tintelt mijn voet al 3 dagen. mijn voet doet nu ook echt pijn, maar ik kan wel gewoon lopen

    Reageer
    #10

    En wat zegt de dokter hiervan?

    Reageer
    #11

    ik ben nog niet naar de dokter geweest. maar door die 2 jaar ben ik steeds te onvoorzichtrig

    Reageer
    #12

    Dat is dan niet zo handig. Als je er al 2 jaar last van hebt had je natuurlijk al lang een keer naar de dokter moeten gaan.

    Reageer
    #13
    • OIk heb hetzelfde probleem. Ik heb last van mijn hamstrings en nu voel ik de ondervoet tintelen als ik een klein stukje gelopen of gefietst heb. Het gaat ook binnenhuis dus zonder schoeisel heb ik er ook last van. Dokter kon ook niks vinden. Erg vervelend is dit wel. Heb al nieuwe schoenen gekocht en heb ook koude voetenbad gedaan. Dit zou verhelpen  ik heb dan wel 5 minuutjes in het koude water gedaan en niet met ijsklontjes. Dat ga ik nog proberen. Iemand anders nog ideeë?
    Reageer
    #14

    Je zou met de klachten naar een fysiotherapeut kunnen gaan...

    Reageer
    #15

    Slaapend been tijdens sporten.

    Reageer
Reageer op: Help!! Slapende voet al 3 dagen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief