Slapeloze nachten door raar gevoel in voet

  • #1

    Al sinds jaar en dag heb ik last van mijn linkervoet. Het is geen pijn wat ik ondervind maar een moeilijk te beschrijven gevoel.

    In mijn linkervoet heb ik een gevoel dat "er teveel energie" in zit. Mijn voet "leeft van binnen" voor mijn gevoel. Het is niet helemaal het gevoel dat "er mieren in lopen" maar kom er wel in de buurt. Soms heb je dat gevoel dat je even je voet met een bepaalde beweging moet knakken zodat een gewricht even vrij komt of wat dan ook. Zo'n soort gevoel zit de heeeeeeeeeeeeele tijd in mijn voet. De ene keer is het heel licht aanwezig en de andere keer zo erg dat ik er niet van kan slapen. De afgelopen maand heb ik dit gevoel vrijwel iedere dag gehad.

    Het gevoel zit voornamelijk rondom mijn wreef, rondom mijn enkel en als ik mijn tenen optrek zit het ondermijn grote teen en zit er een drukkend gevoel op het binnenste wigvormige beentje.

    Ik ben bij de fysio geweest en deze heeft geprobeerd wat gewrichten goed te zetten maar geeft aan dat dit in de voet een moeilijk proces is.

    Nogmaals; de symptonen en het gevoel is moeilijk te beschrijven. Wat ik wel heel concreet kan zeggen is als ik wil slapen de hele nacht de voet mij het gevoel geeft van "kraak/knak" me. Maar welke vorm van beweging ik probeer, niks knakt en het gevoel verdwijnt niet.

    Als iemand dit bekend voorkomt of tips zijn hoor ik het graag!!

    Reageer
    #2

    Ik heb dit ook. Word er de laatste tijd continu van wakker. Ik heb het idee dat het kundalini energie is als gevolg van ontwaken.

    Reageer
    #3

    De klachten van Zoef klinken heel herkenbaar. Ik vind het heel vervelend voor jou, maar tegelijkertijd ben ik ook blij dat er iemand is, die beschrijft wat ik ondervind. Ik heb dit euvel al vele jaren en heb me er inmiddels bij neergelegd dat ik er nooit meer van afkom. Aan wie je het ook uitlegt, welke arts je ook raadpleegt, niemand kan je zeggen wat het medisch gezien is. Mijn voet is zelfs geopereerd, maar de klachten bleven. Je leert er mee leven, maar je komt wel chronisch slaap tekort. Het nare, haast niet te omschrijven gevoel is er altijd, maar niet altijd in dezelfde mate. In zit- en lighouding heb ik er het meeste last van. Bij lopen het minst, maar je kunt niet de hele dag door lopen, dus heb je elke dag met dit probleem te maken.

    Bedankt Zoef voor je verhaal en mocht je ooit een goede remedie vinden, hoor ik die graag.

    Reageer
    #4

    Heb het ook, ben nog altijd opzoek naar iets dat helpt.

    Er is een lichte slijtage te zien op de foto’s die ooit eens gemaakt zijn.
    Geen vreemde zaken zichtbaar op de scan.
    Fysio bied geen oplossing
    Acupunctuur heeft niet geholpen.
    Homeopathische art geprobeerd.

    Loop er al een paar jaar mee rond.
    Heb nu het idee dat het alleen maar erger wordt.

    Ben een man van 45 en voel me als een bejaarde.

    radeloos pfff

    Reageer
Reageer op: Slapeloze nachten door raar gevoel in voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief