snel blauwe plekken handen

 • #1

  Hoi ik heb een klein vraagje,
  ik heb woedeproblemen en daardoor sloeg ik best vaak deuren en soms muren. Ook door misbruik van drugs is het soms goed fout gegaan en heb ik soms een half uur lang een muur geslagen. Wonder boven wonder nog nooit me hand gebroken! Ik ben nu clean en me woedeproblemen heb ik ook onder controle maar hier komt t volgende:
  ik zit op kickboksen sinds kort en laatste training heb ik gewoon met handschoenen aan gebokst maar me knokkels zijn toen weer extreem erg opgezwollen en zijn nu helemaal blauw maar het doet totaal geen pijn en kan het gewoon goed bewegen dus ik weet dat er niks gebroken is! Vandaag had ik weer training en mijn knokkels zijn nu nog paarser en roder vooral wijsvinger en middelvinger, maar ik ken niemand die het zo extreem heeft als ik want letterlijk heel de onderkant van me vinger zijn blauw en helemaal rond de knokkels.
  Wat kan dit zijn? Zijn mijn handen beschadigd door alle vorige keren en moet ik dit laten nachecken? Het doet dus niet echt pijn maar 24/7 met een blauw/paars/dik hand lopen lijkt me niet zo fijn. Of is hier niks aan te doen?
  Alv bedankt

  Reageer
  #2

  Ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
Reageer op: snel blauwe plekken handen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief