Licht Gezwollen Grote Teen

 • #1

  Goedenavond,

  Ik heb een kleine vraag en wil de tijd van mijn huisarts niet onnodig verspillen. Sinds ik weer op de skeelers ben gestapt heb ik sinds korte tijd een kleine zwelling op mijn linker grote teen (zie rood gemarkeerd veld).

  Na langdurige inspanning (zoals +30 minuten sportbeoefening) krijgt ik een licht stekende pijn in mijn grote teen bij de zwelling. Ik kan verder alles goed bewegen zonder pijn of problemen, ik kan eenvoudig druk zetten op de botten zonder pijn, als ik recht tegen de zijkant van mijn teen druk, voel ik een lichte pijn. Er veranders niks van kleur, er is geen bloed maar het is wel vervelend na een dag sporten.

  Ik denk dat een breuk, jicht of iets ernstigs is uitgesloten. Heb ik wellicht een kleine kneusing opgelopen of een ontwikkelende eeltknobbel?

  Ik hoor graag uw mening! Ik denk voldoende informatie te hebben gegeven, mocht er iets onduidelijk zijn, dan geef ik graag antwoord.

  Alvast dank en met vriendelijke groet,

  Jesse (26)

  Reageer
  #2

  Dat is een drukplek op het gewricht. Even niet skeeleren
  En het lijkt erop dat je last hebt van een schimmelinfectie of eczeem aan je voeten. En daar zou ik dan toch eens mee naar de huisarts gaan

  Reageer
  #3

  Dank voor het antwoord John. Ik heb inderdaad een voetschimmel, hier krijg ik een zalfje voor maar heb het een beetje laten liggen... Mijn recept maar weer bijbestellen. Bedankt voor de tip en ik zal rust even houden!

  Reageer
Reageer op: Licht Gezwollen Grote Teen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief