Pijn voor-/middenvoet door hardlopen

  • #1

    Sinds ongeveer twee maanden heb ik een lichte, zeurende pijn bovenop mijn voor-/middenvoet (metatarsale II-IV). Gisteravond werd het tijdens het hardlopen meteen dusdanig ernstig dat ik niet verder kon lopen. Nu doet mijn voet erg veel pijn bij staan en lopen. Lopen gaat alleen wanneer ik dit op mijn hiel doe, of op de buitenzijde van mijn voet (zodat ik niet hoef af te wikkelen). Bij palpatie of mobiliseren van de metatarsalia is de pijn niet te provoceren. Ook is er geen asdrukpijn of kloppijn. Verder is er niets aan de voet te zien (geen zwelling, warmte of roodheid). Ik zal de klacht vrijdag laten onderzoeken (kan vandaag niet meer), maar ik ben benieuwd of iemand deze klachten herkent en een idee heeft wat het mogelijk zou kunnen zijn.

    Ik ben de afgelopen tijd bezig geweest om mijn haklanding te veranderen in een middenvoetlanding, omdat ik op spikes ga lopen. Dit zal de oorzaak van mijn klachten zijn.

    Reageer
    #2

    Het kan de oorzaak zijn, maar zou er wel mee naar een fysiotherapeut gaan

    Reageer
Reageer op: Pijn voor-/middenvoet door hardlopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief