Stressfractuur middenvoet

  • #1

    Beste

    Ik heb al 2 maanden pijn in mijn middenvoet, diagnose volgens foto’s was: stressfractuur metatarsaal 2. Ook was duidelijk vocht te zien in mijn voet. Speciale steunzolen zijn al gemaakt, heb ook 3 weken in het gips gezeten maar heb er geen goed gevoel bij dat het genezen is. Pijn komt ook vanuit mijn enkel. Hoe kan het dat ik pijn vanuit mijn enkel ervaar aangezien er een stressfractuur te zien was in middenvoet?

    Dankjewel

    Reageer
    #2

    Hey,

    Hoe is de breuk in je voet ontstaan? Een vriend van mij heeft zn middenvoetsbeentjes gebroken toen hij zn enkel verzwikte. Bij hem kwam de pijn in zn enkel ook later, omdat hij in eerste instantie meer last zn voet had.

    En je enkel kan stijf zijn en vastzitten door het gips natuurlijk.  Je zou een fysio kunnen bellen om advies, een afspraak zal nu waarschijnlijk niet lukken, maar de meeste fysio's helpen je wel zo goed mogelijk telefonisch op weg tot je terecht kan.

    Sterkte, groetjes Suzan

    Reageer
    #3

    Hey dit is ontstaan door overbelasting. Voor ik in het gips ging had ik ook al pijn aan mijn enkel. Heb er geen idee van. Alvast bedankt. Iemand die het weet?

    Reageer
    #4

    Als fysio ook niet helpt zou ik als ik jou was weer terug naar het ziekenhuis gaan naar de arts waar je behandeld bent en nog een keer je voet en enkel na laten kijken en anders een second opinion vragen. Denk dat het zo op afstand moeilijk te beoordelen is wat er mis is......

    Zou er in elk geval niet te lang mee doorlopen

    Reageer
    #5

    Dankjewel Sara om even te luisteren en wat raad te geven. Ik zal zeker terug gaan. Fijne dag verder. Gr.

    Reageer
    #6

    Hopelijk kan er snel wat aan je klachten gedaan  worden! Ik weet hoe vervelend enkel problemen zijn?

    Jij ook nog een fijne avond!

    Reageer
    #7

    Inderdaad heel vervelend Suzan.

    Dankjewel. Gr.

    Reageer
Reageer op: Stressfractuur middenvoet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief