Gekneusde teen 4 maanden nog niet over?

 • #1

  4 maanden terug is mijn teen tijdens het kickboksen dubbel gegaan. Ik kon hierna er niet op staan en hij werd ook heel blauw. Na 2 weken kon ik er weer redelijk op lopen. Echter, nu na 4 maanden is de teen nog steeds iets dikker dan mijn andere teen, is stijf en niet te buigen. Ook niet met hulp van mijn handen.

  De pijn valt mee en ik kan er wel goed op lopen, maar bij bepaalde bewegingen doet het wel pijn, bijvoorbeeld tijdens het opdrukken, een onverwachte beweging maakt of lang gelopen heb.

  Omdat het wel heel lang duurt deze week een foto gemaakt waar (gelukkig) niks op te zien is. Huisarts vindt het gek en lang duren, zegt dat ik het aan moet kijken.

  Konden meer mensen na 4 maanden nog steeds hun teen niet bewegen na flinke kneuzing?

  Reactie
  #2

  Het gaat trouwens om de grote teen

  Reactie
  #3

  Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de orthopeed

  Reactie
  #4

  Ik heb dit nogmaals aan mijn huisarts voorgelegd maar hij blijft erbij dat er niks op de foto te zien is dus er niks aan te doen is. Ik legde zelf nog voor of het niet iets anders dan een botbreuk of iets aan het gewricht kon zijn (wat je dus niet op een foto ziet), maar hij bleef erbij dat ik gewoon rust moet houden.

  Blijf het zelf nog wel gek vinden? Het is in die maanden ook niet echt vooruit gegaan dus lijkt mijzelf sterk dat het nu dan opeens over gaat met rust. Kan het echt niks anders zijn?I ben echt niet kleinzerig en ga ook niet snel naar een huisarts, heb niet voor niks 4 maanden gewacht, wil mijn huisarts geloven maar vind het toch wel gek.

  Reactie
  #5

  Je hebt al 4 maanden klachten. Je moet je niet zomaar laten wegsturen. Vraag de verwijskaart

  Reactie
Reageer op: Gekneusde teen 4 maanden nog niet over?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief