Gevoelig tandvlees

 • #1

  Eigenlijk zit ik met iets raars wat me een poosje geleden al eens was opgevallen en nu merk ik het weer.

  Ik slik normaliter dagelijks een multivitamine supplement.
  Nu was ik vergeten een nieuw potje te kopen en er nooit meer aan gedacht. Ik slik nu al een week, per ongeluk, geen multivitamine en het valt me op dat mijn tandvlees gevoelig is, op bepaalde plekken het zelfs terug en ik voel een klein aftje.
  Ik heb verder een gezonde levenstijl: ik eet voldoende (verse) groente en fruit, drink 3 kopjes koffie op een dag, rook niet, beweeg (bijna) dagelijks minimaal 30 minuten en alcohol drink ik niet of nauwelijks, slaap kan beter maar is gemiddeld zo'n 6 tot 7 uur per nacht.

  Dit is mij in het verleden (zo'n 10 jaar geleden) ook al eens opgevallen, maar heb er verder nooit meer bij stil gestaan tot nu dus.
  Ik ben trouwens 50 en zit sinds een jaar of 5 in de menopauze.

  Reageer
  #2

  ga er dan eens meer naar de tandarts

  Reageer
  #3

  Dus... Wat een rare reactie, zeg. Laat maar zitten.

  Reageer
  #4

  Dat is toch geen rare reactie... je hebt problemen met je tandvlees. Dat is dan dus iets voor de tandarts. Die kan ernaar kijken en je zeggen wat er aan de hand is. Of dat dan nou met de vitamines of de menopauze te maken heeft kan ik hier zo ook niet zeggen

  Reageer
Reageer op: Gevoelig tandvlees


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief