misselijkheid / niet slapen / last van het hart / hyperventilaite.

  • #1

    Hallo,

    Sinds 2,5 week geleden op een donderdag avond, kreeg ik last van mijn keel, dit is niet heel gek, alleen ik kan soms raar reageren ivm met hyperventilatie, dan zie ik het verschil niet meer tussen aapjes en beren en reageer ik heel raar.

    afijn. in de afgelopen 2,5 week heb ik eigenlijk wel van alles last gehad, verkoudheid, keelpijn, schildklieren, vermoeidheid etc.

    Wat mij het meeste opvalt van deze 2,5 week. Er zijn momenten van de dag dat ik misselijk ben, bij ademen niet altijd dat ik een soort last krijg van mijn borst soort van Pericarditus en het gekke van alles ik kan niet slapen, net als nu, kan ik niet slapen, ik draai en draai wat heen en weer, en met ademen zit ik met mijn linker borst te auwhoeren soort spiertje verrekt bij het hart.

    Vanmorgen ben ik wezen tenissen, ik had niet veel te doen, het was welliswaar warm en had nog niet ontbeten ( doe ik vaker niet ) ik was een beetje licht in het hoofd kan door de warmte komen, maar bij het 2e partij was ik afwezig, dit doordat ik vreselijk misselijk ben. Waarom? ik neem een douche voel me een half uur nog ellendig en daarna ging het wel weer. later die dag nog eens 2 x lamlemdig gevoeld omdat ik dacht ik moet overgeven.

    Ik heb die besproken met de vrouw, ik wil naar de dokter gaan met deze informatie, alleen zei denkt dat dit komt door stress en eventueel hyperventilatie.

    ik denk bij mijzelf laat ik naar de huisarts gaan. om te laten bloed prikken..

     

    Wat vinden jullie ik hoor graag jullie menig..

     

    Blehhh dat vind ik er van

    Reageer
Reageer op: misselijkheid / niet slapen / last van het hart / hyperventilaite.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief