Ondergewicht en Vega..

  • #1

    Hai hai!
    Laat ik straight to the point gaan, Ik heb ondergewicht, en ik wil graag vega worden. Dus geen vlees, verder ei en melk etc. Wel. Is dit wel mogelijk? Ik zit aan de bijvoeding. Is het gezond of oké om toch een vega te worden?

    - Ashm

    Reageer
    #2

    Op dit moment raad ik je dat af, omdat er toch juist in de dierlijke producten met name vlees,  juist voedingsmiddelen zitten die je nu dringend nodig hebt.

    Reageer
    #3

    In vlees zitten naast vitamine B12 ook stoffen als carnitine, taurine, carnosine, stoffen die niet of nauwelijks in vegetarische voeding zitten. Carnitine kan je wel aanmaken uit andere stoffen maar die moet je dan wel binnenkrijgen. Dan zou je heel uitgebalanceerd moeten eten en wat stoffen aanvullen. Als je nu al bijvoeding krijgt lijkt me dat niet slim.

    Reageer
    #4

    oke dan ☺ bedankt. Ik wacht wel tot ik (hopelijk) tegen het normale gewicht kom.

     

    -Ashm

    Reageer
    #5

    De ene persoon kan beter leven op vegetarisch voedsel dan de ander. Zelf eet ik vaak vis en een paar keer in de week vlees. Anders word ik slapjes. Vlees helpt ook om meer in je lichaam te komen.

    Reageer
Reageer op: Ondergewicht en Vega..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief