Wat is een gezonde kant en klaare lunch?

  • #1

    Ik probeer dus wat gezonder te eten en het gaat redelijk goed. Bij het middageten heb ik echter wel struggles. Ik ben een scholier en koop mijn lunch bij de jumbo, brood vanuit huis gaat niet werken, ben geen ochtend mens. Ik koop nu vaak een versgebakken volkoren bol en soms een Italiaanse bol. Ik vroeg me af of je nog andere gerechten kan kopen bij de supermarkt die je niet hoeft te bereiden, of er nog gerechten zijn die je niet in de ochtend hoeft te maken en wat ik nog kan verbeteren.

    Reageer
    #2

    Er zijn genoeg complete salades te koop.....

    Reageer
    #3

    Wat je vanuit huis zou kunne meenemen zijn bijv wraps, waar je een restje avondeten in zou kunnen stoppen. Of bijv springrolls. Dat is een hapje, omwikkeld met een rijstvelletje. Pannenkoeken of een omelet kan ook. Ook zou je zelf een maaltijdsalade de dag tevoren kunnen maken. Of maaltijdsoep in een thermoskannetje met een beetje brood erbij. Ook bijv yoghurt met muesli maar wel iets erbij omdat het anders waarschijnlijk te weinig is. Zelf vind ik die vietnamese loempia's weleens lekker, bij zo'n kraampje.
    Op internet of in bepaalde kookboeken met lunchrecepten neuzen kan inspiratie geven.

    Reageer
Reageer op: Wat is een gezonde kant en klaare lunch?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief