Ziek van lunch op het werk

 • #1

  Bij mij op het werk wordt iedere vrijdag lunch besteld en dat was afgelopen vrijdag weer het geval. Ik ben daar normaal niet zo van maar de afgelopen weken dacht ik waarom ook niet, dus heb ik een aantal keer mee besteld.
  Afgelopen vrijdag hebben we weer lunch besteld, maar dat is niet zo goed gevallen. Ik ben sinds zaterdag al erg ziek en begin me nu toch een beetje zorgen te maken. Ik had een broodje carpaccio besteld die best lekker was, maar ik loop nu rond met veel maagklachten. De eerste dagen kon ik moeilijk lopen vanwege de krampen in mijn buik.
  Is het verstandig om langs de huisarts te gaan aangezien ik er nu bijna een week mee kamp? of is het iets dat vanzelf over zou moeten gaan?

  Reageer
  #2

  Ik vind het eigenlijk niet zo netjes dat je de naam van het bedrijf waar de lunch die je gehad hebt, hier zo te noemen.
  Je weet niet of de klachten daardoor ontstaan zijn,of dat je een buikgriep hebt,waar half Nederland op dit moment mee kampt.
  Verder zou ik, als ik sinds zaterdag erg ziek zou zijn, rechtstreeks de huisarts bellen ipv mijn verhaal op een forum doen.
  Dan kan de huisarts ter plekke bepalen of je even gezien zou moeten worden.

  Reageer
  #3

  De naam van de leverancier is verwijderd. Dat is niet toegestaan.

  Reageer
Reageer op: Ziek van lunch op het werk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief