Multi mineral

  • #1

    Hoi, omdat ik al tijdje last heb van stress en spanningen en ik nu pas gezond begin te eten wil ik nu daarnaast vitamine D en multi mineral gaan slikke.

    Alleen wil ik geen teveel aan mineralen binnen krijgen.

    Dus als ik om de dag neem kan ik die risico vermijden?

    Image and video hosting by TinyPic

    Hier een foto van wat er allemaal in zit per 3 tablleten

    Als iemand verstand heeft graag advies

    Bedankt

    Reageer
    #2

    Die kun je om de dag wel nemen.

    Reageer
    #3

    In elk geval verstandig om beter te eten. Kan schelen in de inname van voedingsstoffen en je bloedsuikerspiegel. Een schommelende bloedsuikerspiegel kan een ontregeling geven van hormonen en neurotransmitters. Dus beter zorgen voor wat eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment.
    Bij stressklachten kan het verstandig zijn om gericht te werk te gaan. Zo hebben veel mensen een tekort aan stoffen als magnesium, vitamine B en D en omega 3. Dat soort stoffen helpt allerlei lichaamsprocessen, ook om bepaalde neurotransmitters aan te maken. In een Multi zit sowieso te weinig magnesium en van vitamine B en D kan je best een flinke dosis nemen. Gebruik zelf zo'n B50-complex, waarin van de meeste B-vitamines 50mg zit, behalve van B6 en o.a. B12, waarvan een bepaald aantal microgram zit.
    Verder zijn er nog natuurlijke middelen, als theanine, die kunnen helpen ontspannen.
    Ook natuurlijk zorgen voor lichaamsbeweging en rustig en niet te diep ademen.

    Reageer
Reageer op: Multi mineral


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief