Flink wat afgevallen en wil weer aankomen

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik weet dat er al veel topics zijn die hier ontzettend op lijken maar ik wilde toch graag mijn verhaal posten om misschien een wat persoonlijker antwoord te krijgen.

    Ik ben altijd vrij mager geweest maar ik wil er eigenlijk iets aan gaan doen. Ik ben nu 25 jaar (man), ik ben 1 meter 83 en ik weeg 62 kilo. Op zich ben ik niet heel ontevreden met hoe mijn lichaam eruit ziet maar vooral bij de armen mag er wel wat vet bij. Mijn vriendin zegt dat ze het allemaal niet zo ziet (dat ik zo mager ben) maar ik denk er zelf anders over.

    Ik zou graag naar de 70 - 75 kilo toe gaan maar ik heb er ontzettend veel moeite mee. Ik kan eten wat ik wil en ik kom maar niet aan. Vorig jaar heb ik in de zomer wat vooruitgang geboekt, toen zag ik ineens 67 kilo op de weegschaal staan nadat ik een lange tijd iedere dag veel bruine boterhammen (10 stuks met verschillende soorten beleg, vooral vlees) naar binnen werkte. Maar na paar maanden ging ik minder eten, af en toe veel te weinig op een dag (2 boterhammen, warme maaltijd en dan alweer slapen). Om een lang verhaal kort te maken, al mijn harde werk was voor niets en ik zakte naar de 59 kilo.

    Heb er nu lang over gedaan om weer terug te komen naar de 63 kilo. Weer aan de bruine boterhammen en tja.. eigenlijk eet ik zoveel mogelijk. Iedereen verbaast zich ook over hoeveel ik op een dag naar binnen werk en dan nog zo weinig aankom.

    Ik moet er wel bijzeggen dat volgens mij vriendin en verschillende vrienden mijn hobbies ook de oorzaak zijn van dat ik zo snel afval. Ik ga namelijk vaak naar clubs en dans dus vaak. Ook fiets en loop ik veel.

    Ik weet dat ik er iets voor over moet hebben maar ik heb geen zin om te gaan sporten. Dat is niets voor mij. Dus als jullie mij dingen aanraden, kunnen jullie daar rekening mee houden? Dus ik zoek vooral eettips, denk ik.

    Bedankt voor jullie reacties!!

    Reageer
    #2

    Ik zou mij niet zozeer richten op eten als wel op krachttraining. Krachtraining vormt nieuw spierweefsel, is goed voor de gezondheid, in tegenstelling tot een vetreserve massa opbouwen door overvoeden. Iedere respectabele sportschool kan je hierbij helpen.

    Reageer
    #3

    weinig eten en veel bewegen = afvallen
    zou jij niet moeten doen /ik wel : - )
    Veel eten, weinig bewegen = aankomen, is iets dat je ook niet moet doen, omdat je het dan op de ongezonde manier doet.
    je wil hetzelfde als dikke mensen, zonder moeite een bepaald gewicht bereiken, helaas, dat werkt niet.
    inderdaad, sportschool en vooral voldoende eten als je veel beweegt, dan krijg je een mooi en gezond lichaam.
    ik begrijp dat dit niet het advies is dat je wil, maar eet in ieder geval voldoende en gezond, noten/dadels enz. maken ook dat je wat zwaarder wordt, elke dag een banaan. eet gezonde tussendoortjes!
    Zou het niet in vet en suiker zoeken.
    succes, Brenda

    Reageer
    #4

    Logisch als je zoveel beweegt dat je dus ook veel caloriën verbrandt.

    Reageer
    #5

    Hallo allemaal!

    Bedankt voor de reacties. Misschien dat ik toch maar eens moet overwegen om krachttraining te gaan doen. Ik denk niet dat het kan liggen aan wat ik eet tegenwoordig, alhoewel ik weinig fruit eet.

    Reageer
Reageer op: Flink wat afgevallen en wil weer aankomen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief