Eetstoornis?

  • #1

    Ik ben een meisje van 13 jaar, ik ben 164,5 cm lang en weeg op dit moment 42,5. Dat betekent dus een BMI van 15.7. Ik zit op pro-ana, geef wel eens over en ga ook aan fatburners en laxeermiddelen. Ik weet dat het ongezond is, maar het geeft me een gevoel van controle.
    Nu vraag ik me af, zou ik dan een eetstoornis hebben? Mijn ondergewicht is niet zeer zwaar, maar ik begin een obsessie te krijgen voor het niet eten, het controleren van kcal, bewegen en wegen. Dat is het enige wat ik hoef te weten, echt.

    Reageer
    #2

    Dit zijn zeker de symptonen van een eetstoornis.
    Kan je er met iemand over praten? Met een van je ouders of met een huisarts? Als je het zelf al ziet moet je zeker ingrijpen voor het ernstig mis gaat. Het gaat zo snel, sneller dan je zelf door zult hebben en de weg terug is heel moeilijk.

    Reageer
    #3

    Ik ben bang dat ze meniet serieus zullen nemen omdat het nog niet echt ernstig is, of dat ze het té serieus nemen en de hele tijd op me letten.

    Reageer
    #4

    Als je fatburners en laxeermiddelen neemt, ben je inderdaad al helemaal verkeerd bezig. Vertel het je ouders voordat het te laat is.

    Reageer
Reageer op: Eetstoornis?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief