iets waar ik wat me moet?

  • #1

    hoi hoi,
    Aangezien ik bij mijn huisarts niet veel verder komt , dacht ik.. laat ik hier maar eens mijn vraag stellen.

    Enige tijd geleden was mijn glucose waarde aan de hoge kant : 111 mg/dl tegelijkertijd was mijn pancreas waarde ook wat verhoogd.. gehalte weet ik zo niet meer. Nu een tijdje later nog een keer geprikt en nu was hij te laag ; 65 mg/dl

    Nu wil het geval dat ik heel veel ben afgevallen zonder reden en iedere keer ziek ben.. daarnaast zit ik in een risicogroep voor diabetes aangezien ik een necrobiosis lipoidica vlek op mijn voet heb. Mijn huisarts vind de afwijkende waardes niet noemenswaardig en vindt ook dat ze er verder niks mee moet doen. Heeft zij gelijk? Ik twijfel hier namelijk nogal aan.. zeker gezien mijn risicos en klachten.

    Reageer
    #2

    Je bloedsuikerwaarden zijn niet echt slecht.Het hangt dan ook nog van het moment van prikken af. Nuchter of niet nuchter. Het zijn geen waarden om gelijk ongerust over te zijn.

    Reageer
    #3

    de eerste keer was wel nuchter (smorgens).. de tweede keer was niet nuchter (savonds, in belgie werken de huisartsen savonds ook ๐Ÿ˜‰ )

    mr iig fijn om te weten dat het niet iets is om ongerust over te zijn... moet toch regelmatig laten prikken.. dus als het verder af gaat wijken zien we het snel genoeg lijkt mij..

    Reageer
    #4

    Als het vaker gecontroleerd gaat worden zal dat er dan zeker uit komen als er afwijkingen zouden zijn.

    Reageer
Reageer op: iets waar ik wat me moet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief