Soep met zeer kleine stukjes groenten na Gastric Bypass

  • #1

    Hallo,

    Ik heb dinsdag een gastric bypass operatie ondergaan, aangezien ik enkel soep kan eten hebben ze dat voorzien, maar in de soep zitten nogal veel zeer fijne stukjes groenten, kan ik dit eten of doe ik dit beter niet?

     

    MVG,

    Nick

    Reageer
    #2

    Dat zou op zich geen kwaad moeten kunnen. maar wel even kauwen op de groente als het grotere stukjes zijn, of de soep even pureren met bijvoorbeeld een staafmixer

    Reageer
    #3

    Super, bedankt voor het antwoord.

    Reageer
    #4

    Wou ook nog vragen of het normaal is of ik met mijn maag adem na de ingreep, mischien is dit een domme vraag maar zoals ik het heb begrepen hebben ze mijn maag toch dichtgeniet? Het zou dus niet mogelijk moeten zijn met mijn maag te ademen, of zit ik er zo naast? Nuja, het voelt en ziet eruit dat door mijn maag adem (als ik naar mijn buik kijk tijdens het ademhalen)

    Reageer
    #5

    En af en toe soms enkele uren wat licht in het hoofd voelen, en enorm veel lucht in mijn lichaam, wat dan weer oprispingen veroorzaakt, waardoor een stekende pijn ontstaat... Het rare is dan weer als ik iets warm drink (Koffie, Thee, Soep) voel ik veel lucht verplaatsen, dat is echt wel een raar gevoel... Is dit allemaal wel normaal?

     

    Ik heb nogal schrik dat mijn nietjes loskomen, daarom dat ik er waarschijnlijk te veel over nadenk (ik ben net geopereerd geweest, dus pijn is normaal uiteraard, maar sommige dingen voelen echt bizar voor mij)

    Reageer
    #6

    je ademt niet met je maag maar met je buik... dat is niet zo vreemd

    Reageer
    #7

    Bespreek de overige klachten met de chirurg

    Reageer
Reageer op: Soep met zeer kleine stukjes groenten na Gastric Bypass


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief