Ik wil graag wat advies

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een meisje van 19. Ik zal even beginnen het begon eind maart/begin april, ik was aan het werk en begon wat last te krijgen van het gebruiken van mijn rechter arm. Het was vervelend ik negeerde het een beetje maar her bleef wel in mijn hoofd hangen. De dagen erna ging het wat slechter, ik kreeg last van spierijn, voelde me nier goed. Malaise, erg vermoeid, hoofdpijn, afwisselende temperatuur, gevoel alsof ik soms opvliegers heb terwijl ik toch echt nog maar 19 ben en ongesteld word, branderige pijn hals, steken oksel, oorpijn, krachtverlies, lichtelijk Nachtzweten, snelle stofwisseling zonder dat ik dat ooit had, 3 kilo afgevallen, veel trek, concentratie problemen en sinds kort ook last van links onder mijn rib. Onder mijn ribbenboog links en daar is het ook wat verdikt en nog veel meer vage rare klachten. Ik vind t erg eng en ben heel ongerust, ik heb tijden op internet gespeurd en heb verschillende dingen gevonden. Nu zou ik ook even mijn bloedonderzoek uitslag van een maand geleden erbij vermelden. Ik ben er dus achter gekomen dat ik een b12 tekort heb en een flinke d tekort. Geen bloedarmoede en ook heb ik gezien in het bloed dat ik Pfeiffer heb doorgemaakt wanneer geen idee. Ik vroeg mij af ik ga woensdag naar een internist, wanr ik ben heel bang voor iets geks. Ik heb verschillende kleine ewrtjes (boontjes)en sommige zo groot als mijn vingertop lymfeklieren in mijn hals. Ook aan een kant van mijn speekselklieren onder mijn kaak is er een iets verdikt maar dat zie je niet van buitenaf. Ik ben zo bang dat ik iets van lymfeklier kanker heb ofzo, ik ben echt heel erg aan t sukkelen met mijn gezondheid en vind dat raar aangezien ik zo jong ben. Die b12 tekort en buik pijn links onder mn rib klinkt als mijn milt of maag moet toch ergens vandaan komen? Hopelijk heeft iemand een idee. En voor zo ver ik weet zijn de bloedwaarden goed of is dat niet zo. Ook al heb ik een kleine verhoogde crp waarde, maar bse was wel prima.

  Groetjes.

  Reageer
  #2

  Dat is volgens mij nou al de 4de keer dat je een topic opent met deze bloedwaarden. En iedere keer heb je vragen over een andere bloedwaarde. Blijf je nou zo doorgaan totdat je het hele lijstje hebt afgewerkt? Je komt ook nog telkens met een ander verhaal. Woensdag ga je naar de internist, stel daar dan de vragen.

  Reageer
  #3

  Klopt maar ik wou graag weten of iemand al iets hiervan kon zeggen of een idee had/ ervaring had. Ben gewoon erg ongerust en erg bang dat ik bijna niet tot woensdag kan wachten vandaar dat ik hier mijn verhaal doe.

  Reageer
  #4

  Wat denk je dan dat het voor toegevoegde waarde heeft om hier telkens dezelfde vraag te stellen?
  Iedere keer geef je weer net even andere informatie,waardoor het überhaupt onmogelijk wordt om een beeld te krijgen van waar je het precies over hebt.....
  Je kunt hooguit afwijkende antwoorden krijgen omdat je zelf steeds je vraag iets anders stelt.
  Waardoor je zelf steeds meer onrust krijgt.
  Je gaat naar een internist, bewaar daar je vragen voor.
  Hier zijn geen artsen dus betere informatie dan van je specialist zul je niet krijgen.
  En als je wel op een zinvolle manier ergens iets over vragen wilt,gebruik dan één topic en stel daar al je vragen in.
  Op deze manier lijkt het een beetje alsof je er een spelletje van maakt, de gek steekt met de mensen die de vragen beantwoorden door toch steeds weer met dezelfde foto en een nieuwe vraag te komen,ondanks dat er meerdere keren is aangegeven dat dat geen zin heeft.
  Als je zelf serieus genomen wilt worden,zul je je ook enigzins volwassen moeten gedragen.....

  Reageer
  #5

  Je hebt een B12 tekort en een vit D tekort en wellicht Pfeiffer. Dat zijn dingen genoeg om klachten van te krijgen. Daarnaast denk ik dat je een angststoornis hebt. En ook dat veroorzaakt klachten. Woensdag kun je de internist alle vragen stellen.

  Reageer
  #6

  Vitamine D niet zonder magnesium erbij en ook zorgen voor voldoende vitamine A en K. anders kan je calciumspiegel teveel stijgen. verder zou je het eens kunnen laten uitzoeken door een complementair genezer. Die kan kijken naar het hele plaatje, zoals ook voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en adviseren over voedingssupplementen e.d.

  Reageer
Reageer op: Ik wil graag wat advies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief