Ik weet niet wat ik met deze klachten aan moet

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een meisje van 19, het begon allemaal met spierpijn in mijn rechter arm wat druk gaf boven mijn rechter borst. Daar zat een knobbel toen had ik druk op mijn borstbeen en dat straalde uit naar mijn linker schouderblad. Ik had daarbij klachten als algehele malaise. Ik heb toen ook nachten ongerust slecht geslapen door verschillende scenario’s in mijn hoofd. Met koorts, malaise, nachtzweten, paar kilo afgevallen en ik kan eten wat ik wil maar kom niks meer bij en koude klamme handen. Vervolgens heb ik een echo gehad van mijn rechterborst en mijn klieren in mijn oksel en nek. Want mijn nek is rechts al een tijdje opgezwollen. Er kwam uit dat alles prima eruit zag geen bijzonderheden, enkele reactieve klieren in de nek maar dat was het en geen reden tot zorg zei de radioloog. Ook heb ik een redelijk uitgebreid bloed onderzoek gehad en daar kwam niet heel veel uit. Ik heb ooit Pfeiffer gehad, ik had een kleine tekort aan foliumzuur en vitamine D3. Ook waren de witte bloedcellen en ontstekingswaarde iets hoger maar totaal geen reden tot verder onderzoek aldus de dokter. Vevrolgens heb ik nog een keer een x-thorax foto laten maken van mijn longen en hart aangezien ik veel pijn heb op me borst. Ook daar zag het er volgens de radioloog helemaal goed en prima uit. Ik zit nu een beetje met de handen in de haren want ik ben een beetje ten einde raad, als dat allemaal goed is wat moet het dan zijn. Ik heb nog steeds een lichaamstemperatuur iedere dag die schommelt vaak tussen de 37,5 en 37,8, ook word ik ‘ sochtends wakker en voel ik mij gewoonweg niet fit en engeriek. Ik kom ook niks aan ik blijf steeds hetzelfde terwijl ik genoeg eet. Ook word ik vaak snachts wakker maar dan slaap ik door, ook heb ik last van een rode keel al een tijdje die af en toe pijn doet bij het slikken en er zitten wat amandelstenen op. Ik ben gewoon niet fit en erg futloos en er niet bij met mijn hoofd. Het duurt mij allemaal wel lang en ik heb t gevoel dat er iets is, maar ik weet niet wat. Na die drie onderzoeken, heeft iemand raad hiermee? Please help me want ze denken dat het tussen de oren zit en het komt door stress. Wat ik niet meer heb trouwens

  Reageer
  #2

  * ook heb ik last van af en toe hoesten en heesheid

  Reageer
  #3

  Hey,

  Je zegt geen stress te hebben,maar je maakt je wel zorgen over de klachten die je hebt.
  Dat is ook stress...
  En als je veel bezig bent met het waar van die klachten,heb je dus chronische stress.
  Je noemt zelf al wat oorzaken voor de klieren,amandelstenen,vitamine tekort, pfeiffer gehad.
  En je andere klachten zouden toch echt in het plaatje van chronische stress en hyperventilatie passen.
  Ben je al eens bij een fysiotherapeut geweest om naar je ademhaling te laten kijken? Als je idd hyperventileert, kun je met oefeningen leren om je ademhaling beter te controleren en leren herkennen wanneer je hyperventileert.
  Hyperventilatie kan echt een enorme lijst aan lichamelijke klachten geven!

  Reageer
  #4

  Veel dingen die je als bijzonder benoemt, zijn normaal. Je maakt er zelf iets van dat wijst op ziekte, terwijl je gezond blijkt.

  Door zo bezig te zijn met je lichaam vind je dingen die met je eigen stressreacties te maken hebben.

  Een licht vitaminetekort had je wel en vul je aan. Dat zou toch genoeg verklaring van je klachten moeten zijn en is dan toch straks voorbij?

  Probeer niet zo met je lichaam bezig te zijn.

  Reageer
Reageer op: Ik weet niet wat ik met deze klachten aan moet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief