Langere periode verhoogde temperatuur – stress?

 • #1

  Hi iedereen,

  Door de Corona crisis op de jobmarkt ben ik eind maart ontslaan op een job waar ik pas begonnen was(event sector, door financieel verlies moesten meest recentelijken het bedrijf verlaten. sindsdien ben ik elke weekdag al op zoek naar een nieuwe uitdaging, en dit zorgt voor een zware mentale druk, op constante basis. Dit brengt veel stress en emoties met zich mee.

  Sinds juni heb ik echter dagelijks last van een verhoogde temperatuur : tussen 37 en 37,5 Celsius. Doorgaans zit mijn temperatuur tussen 36 en 36,5. Dit duurt nu al bijna twee maanden.
  ik heb bloed laten trekken bij de dokter, geen enkel vreemd resultaat, alle waarden leken in orde en geen infecties te bespeuren. Geen koorts? Niet ernstig zeggen de dokters. Maar wel als het lang blijft duren, dat is niet gezond voor een lichaam. Acupuncturist zegt dat ik met te veel hitte in mijn lever zit, door waarschijnlijk een constante stress.

  dit raakt echter niet opgelost, en het constante gevoel van te gloeien begint fysiek vrij belastend te worden.

  Heeft iemand hier ervaring mee? Tips? Alles is welkom.
  dankje!

  Reactie
  #2

  37 en 37,5 is nog steeds een normale lichaamtemperatuur. Stress kan daar dus wel degelijk invloed op hebben. Voor het overige is het niet schadelijk of gevaarlijk

  Reactie
  #3

  Bedankt voor het antwoord John! Is dit ook normaal, ermee rekening houdende dat mijn doorsnee lichaamstemperatuur tussen 36 en 36,5 schommelt?

  Reactie
  #4

  Ja hoor. Niets om bezorgd over te zijn

  Reactie
Reageer op: Langere periode verhoogde temperatuur – stress?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief