Cats Claw & Chlorella

  • #1

    Bij mij thuis heerst er buikgriep. Bijna iedereen heeft het gehad, behalve ikzelf. Ik roep het niet te hard, maar ik slik wel pillen voor de weerstand. Zo neem ik zo'n 6 tabletten Cats Claw en ook heel wat pilletjes als Chlorella. Zou dit dan echt helpen of stel ik het zo alleen maar uit?

    Reageer
    #2

    Daar zul je snel genoeg achter komen....

    Reageer
    #3

    Cats Claw helpt je immuunsysteem dus lijkt me goed. Chlorella werkt reinigend, weet niet wat het doet voor je weerstand. In elk geval is het verstandig om te zorgen voor volwaardige voeding dus bij de basis beginnen. Ook kunnen allerlei vitaminen, mineralen en andere stoffen je weerstand helpen verbeteren. Onder andere vitamine C en D. Ook lysine is belangrijk voor je weerstand. Vaak is het zo dat je lijf eventjes ho zegt als je ziek wordt. Dus op tijd je rust nemen kan ook schelen.

    Reageer
    #4

    Hoi,

    Ik hoop dat het virus intussen is uitgewoed bij je en dat je er "ongeschonden" doorheen bent gekomen.

     

    Een aanvullende tip: gebruik Kurkuma. Dit is verkrijgbaar bij het Kruidvat en de Tuinen, maar je kunt ook gewoon een potje kopen bij de meeste supermarkten (vind je bij de specerijen, kleur is gelig, het lijkt een beetje op kerrie).

     

    Dit is super goed voor je spijsvertering én voor je weerstand! Als je er zwarte peper aan toevoegt dan is de werking nog beter. Je kunt het door je eten gooien, of door yoghurt of een smoothie, etc. Smaak is redelijk neutraal, beetje romig, ik heb er zelf geen enkele moeite mee!

    Reageer
Reageer op: Cats Claw & Chlorella


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief