Pijn in mijn linkerborst

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo ik heb af en toe hele erge pijn in mijn linker borst en ik voel dan ook een harde schijf
  Ik ben er pas mee naar de dokter geweest en de dokter zei dat ik me geen zorgen moest maken maar als de pijn over 2 weken nog niet over was dat moest ik terug komen.
  Nou de pijn is toen wel weg gegaan alleen is nu weer terug. Ik moet over een week ongsteld worden en daar kan het ook wel mee te maken hebben maar dit voelt veel erger. Het is een soort van spierpijn en als ik er op druk is het echt niet prettig. Wie herkent deze klachten??? want ik maakt me toch wel een beetje zorgen. alvas bedankt.

  Reageer
  #2

  Dit is een bekend verschijnsel. De schijf moet weggaan na de menstruatie. Lees eens iets over Mastophatie, dan zul je wel iets herkennen.
  Het is altijd weer schriikken en het doet erg pijn, als het blijft laat dan een mammo maken, maar meestal is er niets aan de hand. Wel in de gaten houden!

  Brenda

  Reageer
Reageer op: Pijn in mijn linkerborst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief