misvormde borsten?

Online ZorgZus
  • #1

    Mijn vriendin is 22 en heeft een mega probleem met haar borsten, ze vind ze lelijk en klein (ze zijn 75 b) en ze schaamt zich er echt heel hard voor.
    Vroeger dacht ze altijd dat ze misschien nog wel zouden groeien, toen dat niet het geval was begon ze met het dragen van veel te kleine push up bh's.
    Ze zegt dat die wel nie comfortabel zitten maar ze zich anders slecht voelt omdat ze 'geen' borsten heeft zonder.
    Ik maak me mega zorgen omda ik op internet al dingen heb gelezen dat je er je beenderen enzo mee kan beschadigen.

    Mijn vraag hierbij is dan ook, als ze dit blijft aanhouden misgroeien haar borsten dan compleet? of kan ze er iets heel ernstig aan overhouden?
    Maakt niet uit wat ik tegen haar zeg, hoe mooi ik ze vind, ze wil het precies niet horen.

    Een borstvergroting zie ik persoonlijk niet zitten omdat ik valse borsten echt lelijk vind, zijzelf wil het wel heel graag maar voorlopig hebben we andere kosten dan dat.

    Reageer
    #2

    Als ze te kleine BH's draagt zal dat zeker niet goed zijn voor haar borsten. Ze zullen er absoluut niet beter op worden. In tegendeel. Ze moet juist een BH dragen in haar maat.

    Reageer
    #3

    ze heeft bh's in de juiste maat, maar ze vind dan dat ze te kleine borsten heeft als ze die draagt.
    waarschijnlijk omdat ze dan nie superhard omhoog geduwt worden.

    Reageer
    #4

    Tja, soms moet je tevreden zijn met wat je hebt en niet ontevreden over wat je niet hebt. Maar goed, dat kan ik vinden, maar je vriendin denkt daar anders over. In ieder geval moet ze niet raar op kijken dat ze klachten gaat krijgen van te kleine BH,s. Het zal de vorm van haar borsten in ieder geval geen goed doen. Bovendien zitten de borsten steeds in de verdrukking. Daardoor kan ze klierontstekingen krijgen. Misschien moet ze eerst last gaan krijgen voordat ze dat gaat inzien. Niet verstandig in ieder geval.

    Reageer
Reageer op: misvormde borsten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief