Oksel na zwangerschap

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, Ik ben een jonge mama van 19 jaar en 25 mei is het twee jaar geleden dat ik beviel van mijn dochter. Op de helft van mijn zwangerschap kreeg ik last van een dikke oksel. Dat zou komen door alle hormonen en omdat m'n borsten zich aan het voorbereiden waren op de borstvoeding. Nadat ik was bevallen werd me oksel (2 weken lang) zo groot als een tennisbal. Ik had ook last van stuwing en heb aan de kant waarvan me oksel ook dik was een pijnlijke borstontsteking gehad. Met ijskompressen en masseren was de zwelling na een maand helemaal weg. Maar toch heb ik altijd nog een kleine verdikking gevoeld en soms doet het ook pijn vooral als ik erin druk. Een doof gevoel maar ook nare na-steken dus ik zit er liever niet aan. Het groeit niet (ik kijk dagelijks en voel 1 keer per week) en aan de buitenkant is ook bijna niks te zien.

    Maar aangezien ik een doemdenker ben denk ik dat het mischien toch iets ernstigs is ofzo en ik ben ontzettend bang om naar de dokter te stappen.

    Is het mogelijk dat het mischien iet-wat beschadigd is aan de binnenkant van me oksel? en dat ik daarom nog last heb en het nog wat dik is van binnen?

    Reageer
    #2

    Het zou ook een ontstoken lymfeklier kunnen zijn die er dus nog steeds zit. Dus ga toch even naar je huisarts en laat er even naar kijken.

    Reageer
Reageer op: Oksel na zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief