Oksel bult

 • #1

  Ik heb altijd al last van mijn linkerborst, wanneer ik ongesteld moet worden. Het voelt hobbelig aan. Ik ben al 2 keer voor een echo geweest van mijn linkerborst. De laatste was in april. De arts vertelde mij dat het opgezette klierweefsel was, want ik had een paar dagen later mijn menstruatie. Hij zei dat het daar van kwam. Nu heb ik ook last van mijn borst als ik er op druk, beetje gevoelig. Niet aan de rechterzijde.
  Ik ben een enorme hypochonder, dus ik blijf voelen. Nu heb ik ook even onder mijn linker oksel gevoeld, en daar voelde ik wanneer mijn arm naar beneden hangt een bobbeltje onderhuids, wat ik duidelijk kan bewegen. Ik ben enorm in paniek nu. Het begint nu ook pijn te doen. Ik blijf er aan voelen en ik weet ook niet zo goed wat dit kan zijn en wat ik moet doen.

  Reageer
  #2

  Geen wonder dat het pijn gaat dien als er voortdurend aanzit. laat die dingen met rust! het heeft met de hormonen te maken van de menstruatie

  Reageer

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Oksel bult
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief