Zwelling oksel

 • #1

  Hallo,

  2-3 jaar geleden voelde ik een heeeel klein hard knobbeltje in de oksel. Ik ben daar toen bij twee verschillende mensen voor geweest en ze deden het af als onschuldig. Een jaar geleden weer geweest, bij iemand anders en opnieuw voelde diegene verder niets geks. Ook afgedaan als gewoon iets onderhuids wat bij de huid hoorde.

  Nu dus 3 jaar verder en dat hele kleine bolletje zit er nog steeds, is niet gegroeid. Wel valt het me nog steeds op dat de huid rondom dat onderhuidse bolletje is opgezet. Het voelt als een zachte zwelling, je ziet het ook als ik mijn oksels heb geschoren. Ik ben er weer ongerust over. Kan dit toch kanker zijn?

  Reageer
  #2

  Zeer onwaarschijnlijk. Vraag de huisarts om een echo te laten maken

  Reageer
  #3

  Hallo John, ik ben nog niet naar de huisarts geweest omdat ik me schaam om na 3x weer erover te bellen. Maar vandaag merkte ik op dat mijn oksel met dat piepkleine bolletje gezwollen is. Volgens mij een klier die is opgezwollen. Het is zacht, doet geen pijn. Maar ik zie het verschil bij de oksels in de spiegel. Verder deed een week of twee geleden de borst van deze kant ook pijn, ik dacht een beginnende borstontsteking maar mijn borst was niet te vol qua melk ( ik geef borstvoeding ).

  Ik ben nu echt enorm bang, ga maandag meteen bellen voor een echo. Maar zijn dit slechte tekenen???

  Reageer
  #4

  In het ergste geval een ontsteking. Dan zou je wel moeten stoppen met borstvoeding aan die kant en natuurlijk de huisarts bellen

  Reageer
Reageer op: Zwelling oksel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief