Heel klein knobbeltje oksel

 • #1

  Hallo, in mijn rechterokesel zit aan de binnenkant een hele kleine verdikking in mijn huid. Aangrenzend zit ONDER de huid, die op dat plekje juist niet dik is, een heel klein kogeltje van ik denk 2-3 mm. Deze zat er in november ook Al, toen ging ik ermee naar huisarts maar ze zei dat het te klein was voor een kwaadaardig iets (?), ze kon het goed bewegen, het was duidelijk begrensd. Ze wist niet wat het was maar ik moest me geen zorgen maken.

  ik voelde vandaag toevallig weer en zit er dus mogZ heb niet het idee dat het groter wordt. Het lijkt alsof ik hem kan verplaatsen door de huid bv strak naar een zijde te trekken. Het lijkt ook alsof het bolletje aan een strengetje zit (klier?).

  ik ben 29 jaar. Voel niks in mijn borsten (en raak ze vaak aan want geef borstvoeding).

  moet ik me toch zorgen maken? Wat kan dit zijn? Doet geen pijn.

  Reactie
  #2

  Het zou een vetbultje kunnen zijn

  Reactie
  #3

  Hi John, Dankje voor je antwoord. Dus ik hoef me geen zorgen te maken? Waar moet ik op letten? Zo’n vetbultje wordt niet groter?

  Reactie
  #4

  Doorgaans worden ze niet groter. Geen zrgen over maken zolang het zo blijft

  Reactie
  #5

  Hi John, Dankje weer. Het voelt als een speldenknopje zegmaar, was half jaar geleden ook. Dus dat is niks geks?

  Reactie
  #6

  Nee hoor.

  Reactie
  #7

  Hi John, weet niet waarom maar kan het niet loslaten. Puur omdat de huisarts destijds mij ook niet kon vertellen wat het wel was. Het zachte bultje op de huid lijkt wel een vetbultje wat jij zei, maar dat hardere bultje onderhuids dat eraan grenst? Geen idee wat zoiets kan zijn? Een knobbeltje is toch nooit een goed teke, hoe klein ook?

  Reactie
  #8

  Ook dat kan een vetbultje zijn

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Heel klein knobbeltje oksel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief