Zacht klein bultje oksel: ongerust

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben een vrouw van 29 jaar. Vannacht ontdekte ik voor de spiegel dat rechter en linkeroksel anders eruitzien, rechts heeft een kleine zwelling wat hoger in de oksel gelegen en aan de rand van de oksel. Het betreft een kleine zachte zwelling van een cm zeg maar. Helemaal in paniek de huisarts gebeld, mocht langskomen en die zei dat het ging om een haarzakje. Ik heb er echter geen pijn aan en het is ook niet rood. Scheren is zeker een week geleden. Toch bleef huisarts dit denken. Er stond geen druk op zei ze, dus ging vanzelf weg. Zei niks over in de gaten houden. Ze kon het "bultje" ook gewoon vastpakken en bewegen, dus geen zorgen. Toen ze op zoek ging naar lymfeklieren, ging ze ook veel lager voelen. Maar ze voelde niks geks.

    Dit was vanmorgen, maar kan het toch niet helemaal loslaten. Een ontstoken haarzakje is toch altijd pijnlijk en/of rood? Dat is bij mij geen van twee.

    Reageer
Reageer op: Zacht klein bultje oksel: ongerust


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief