Cup AA, daar zit ik mee

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Hoi.

  Ik ben een meisje van 19 jaar en heb een kleine cupmaat (AA75).
  Ik weet dat er al heel veel forums zijn geplaatst over wat je er aan kan doen.
  Toen ik 16 was, ben ik begonnen aan Breast Grow, maar toen ik eenmaal bezig was, dacht ik; ik zit nog steeds in de puberteit.
  Dus ben ermee gestopt. Maar naarmate ik ouder werd, zijn ze niet gegroeid.
  Ik zit er mee en voel me nu het weer zomer is onzeker genoeg als ik op het strand loop.. Ik ben die push ups en andere dingen meer dan zat.
  Want ik kan het wel verbergen, maar dat voelt ook niet prettig.

  Ik heb vaag iets gehoord over lavendel olie, vaseline, anijs eten/sesamzaad, massages en natuurlijk weer die pillen.
  Maar helpt dit echt?
  Is er echt bewezen dat al deze dingen helpen?
  Ik wil absoluut geen operatie.

  Ik hoop dat er iemand is die me kan helpen.

  Reactie
  #2

  Nee helaas, dat werkt allemaal niet. Waar je deze informatie vandaan hebt, begrijp ik ook niet want het is echt allemaal onzin.

  Reactie
  #3

  Lees meer vragen en antwoorden over borstgroei
  http://www.dokter.nl/search_gcse/?q=FORID%3A11&cx=partner-pub-8575168267605921%3Aeak94u-kmbq&ie=UTF-8&q=borst+groei&sa=Zoeken#1465

  Reactie
  #4

  Ik heb zelf ook gelezen dat sesamzaadjes eten helpt,
  en ook masseren, dan komt er meer bloed naar je borsten ofzo, en dat bevordert de groei..
  ik weet niet of het echt waar is, ik ga zelf die sesamzaadjes maar eens proberen!

  Reactie
  #5

  ikke ben 11 en heb al aa75:$ dus kan 1 ding zeggen
  ik weet begot niet hoe maar n heel vroeg in de pubertijd gekomen ben op me 10de begonnen schaam me er juist voor doordat ik grote borsten heb vootijdr mijn leeftijd

  Reactie
  #6

  @Blackpink, je bent 11 jaar, je hebt AA75 en jij schaamt je omdat je dat te groot vind? AA is de cupmaat, de kleinste cupmaat. 75 is je borstomvang en dat is niet bepaald breed of dik... Ik begrijp jouw bericht niet zo goed?

  Groetjes, Sara

  Reactie
  #7

  ik ben 17 en heb ook nog bijna niets, cup aa.
  ik dacht altijd dat het nog wel zou komen maar ik las dat ze meestal maar doorgroeien tot je 18e en ik denk niet dat er in een half jaar tijd nog veel zal gebeuren..
  ik ga morgen die sesamzaadjes halen, kijken of het helpt!

  Reactie
  #8

  Welnee, die sesamzaadjes helpen niets, wat een onzin. Je borsten zijn gedeeltelijk genetisch bepaald qua vorm en grootte, en verder kun je er helemaal niets aan doen.

  Imke

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik heb het zelfde probleem..
  ik ben nu 16 en heb cup A.
  dat vind ik zelf echt heel erg klein!
  mijn zus (bijna 18) heeft ook nog geen'grote'
  ze begonnen bij mij wel vrij vroeg met groeien - ik was 11 geloof ik- en deed het altijd zeer als ik er aan zit,
  maar nu doen ze helemaal geen pijn meer.
  ik zou best wat grotere willen omdat ik me er ook nog bes voor schaam.

  Reactie
  #10

  ik ben nu bijna 18 jaar, en ik heb nog steeds geen aa cup, ik snap dat sommige er zwaar aan tillen, het is nu eenmaal een teken van vrouwelijkheid, zelf heb ik het er ook al moeilijk mee gehad, om dat mijn 13 jarig zusje grotere borsten heeft dan mij, en bij mij is de erfelijke bepaling wel vreemd van iedere vrouw in mijn familie een D heeft of groter, toch probeer ik er mee om te gaan en gewoon kleren te dragen die het een beetje verhullen maar waar ik me toch mooi in voel, wat betreft al die manieren om ze te laten groeien, als je een beetje nadenkt weet je zelf dat het niet mogelijk is, maar denk er dn aan dat jij "specialer" bent, want er zjn heel veel vrouwen met een B of groter, maar hoeveel met een aa?

  Reactie
  #11

  Hoi ik ben een tweeling wel tweeeiig maar ze is even groot maar wel groffer en zij heeft cup maat b/c en ik a75 / aa75 ik hoop dat ik hier antwoord op krijg en zit het er dan ook nog in dat ik wat grotere borsten krijg we zijn trouwens bijna 15 ik schaam mr want in ons dorp hebben we een zwembad en zij heeft haar bikini topje gevuld en ik niet ik heb dit al wel vaker gelezen dat een meisje dit had maar ik wilde wachten op haar reacties maar die kreeg ze niet wil iemand hier even op reageren dat zou ik erg warderen

  Reactie
  #12

  Hai, mijn beste vriendinnetje is een twee-eiige tweeling en zij had al vrij vroeg borsten (op haar 12e) en haar zusje 'pas' op haar 15e. Mijn vriendinnetje heeft nu nog steeds een volle cup meer dan haar zusje, en ze schelen maar 3 minuten. Valt dus niets over te zeggen, maar je bent pas 15...

  Maaike

  Reactie
  #13

  Er is niets wat de groei van je borsten verbeterd, die pillen helpen alleen als je kinderen hebt gehad, dus heeft geen zin om die te slikken, ze zorgen ervoor dat bij vrouwen die borstvoeding hebben gegeven de borsten weer een stevige vorm krijgen.

  Vaseline bevordert de groei niet, maar zorgt er wel voor dat je huid strak blijft en de borsten stevig, als je hiermee op jonge leeftijd al mee smeert zal het langer duren voordat er rimpels zichtbaar worden bij de decollete.

  Ik begon met borstgroei op mijn 11de, en heb tot ongeveer mijn 16de 75b gehad, nu ben ik 21 en heb ik 70D, wat ook niet altijd alles is.

  Je bent sowies niet uitgegroeid voor je 21ste houdt dat in je achterhoofd. Daarbij is een grote boezem hebben ook niet altijd fijn, bij kleine borsten kan je tenmimnste zeggen dat het iemand om jouw gaat en niet om je voorgevel.

  Er is wel 1 ding wat je kunt doen om meer borsten te krijgen, maar veel meer zal het niet worden. Fitnessen, door de spieren die onder je borsten zitten te trainen krijgen je borsten een lift. Dat is het enige wat bewezen werkt, echter als je te ver gaat, heb je helemaal geen borsten meer, alleen maar spier.

  Reactie
  #14

  Je bent pas 16, doe normaal! Je bent pas uitgegroeit op je 21ste

  Reactie
  #15

  Ik snap dat jij je er druk om maakt, zeker als de zomer voor de deur staat en je graag in je bikini loopt (het zijn tenslotte toch een beetje je visite kaartje) en graag zwemt, maar ik ben een jongen die kleine borsten veel mooier vind dan die grote dingen die in mijn ogen alleen maar in de weg zitten.

  Ik weet dat ik je niet kan helpen, maar er zijn echt wel mannen die van kleine borsten houden, ik in ieder geval.

  Groetjes Snijkoek.

  Reactie
Reageer op: Cup AA, daar zit ik mee
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief