Pijnlijk oksel

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi

  vraagje het voelde heel pijnlijk in me oksel, en net toen ik voelde, voelde ik een kleine bultje wat pijnlijk is. Het bultje is niet zichtbaar maar ik voel het wel. Wat zou zo iets kunnen zijn? Moet ik hiermee naar de huisarts?
  Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Buitenom dat bultje in me oksel wat pijnlijk is met aanraking wilde ook even nog vragen, nu tijdens het voelen in me oksel merk ik dat me linker oksel wat dikker of harder aan voelt dan rechter. En kan dit wat betekenen of is dit iets wat normaal is?

  Reageer
  #3

  Ik zou het zo helaas ook niet kunnen zeggen. ga ermee naar de huisarts en laat ernaar kijken

  Reageer
  #4

  Is dit de knobbeltje wat er mee bedoeld word als symptoom van een bosrtkanker?

  als ik met me vinger voel, voelt het als een soort van puistje achtig de grootte en erop drukken is dan pijnlijk. Is niet groot.

  Vorige jaar werd er wel een echo en een mammografi gemaakt wat goed was alleen hoorde ik toen dat er wat meer borstklierweefsel/klierweefsel zat in de linker oksel dan rechter.

  heeft u echt helemaal geen idee wat het in ieder geval niet kan zijn bijv symptoom van borstkanker/lymfeklier?

  Reageer
  #5

  Ik kan daar toch echt zo geen antwoord op geven

  Reageer
  #6

  Is het niet zo dat als het een pijnlijke bult is dat dat dan iets wat ontstoken is of iets dergelijks? Nu maak ik me nog meer zorgen omdat borstkanker door jou niets is uitgesloten 🙁

  Reageer
  #7

  Hoe zou ik nou op afstand, via internet en zonder enig onderzoek daar iets zinnigs over kunnen zeggen? Dat zou je zelf toch ook moeten begrijpen. En als je je dan daardoor nog meer zorgen gaat maken doe je dat toch vooral zelf. Je verwacht iets van mij dat dus volstrekt onmogelijk is.

  Reageer
  #8

  Ja dat begrijp ik zeker.  Alleen omdat ik heel vaak te horen heb begrepen dat zolang het pijn doet dat dat onschuldig is en niet iets is dat wijst op een borstkanker. Dus hier ging ik er vanuit en wachtte dus op zo een antw omdat het als een puist aanvoelt en pijn doet dat kleine bultje als ik er op druk. En heb vaker hier vragen gesteld en tot nu toe wel duidelijke antwoorden gekregen als je vond dat het niet past bij wat ik dacht zei je dat gerust ook dat dat niet kon of niets te maken heeft. Vandaar nu me zorgen meer 🙂

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Spijt me, maar ik kan er zo echt gaan antwoord op geven. Ga ermee naar de huisarts

  Reageer
  #10

  Kan je mij ook geen tekens geven of iets vertellen over dingen wat hoe het moeten uitzien of moeten voelen zodat ik weet ofzo….

  maar John, het spijt me zeer en zeer dat ik zo door ga alleen zou ik graag kunnen weten of dit nou wel of niet zo is.

  omdat ik vorige week nog langs de huisarts was gegaan ivm met pijn in me oksel en toen zei de huisarts dat pijn onschuldige klacht is. En las ook op internet dat pijnlijke bultjes of knobbels ook onschuldig zijn. Klopt deze informatie wel of kan het ook toch wel iets zijn zoals dus een symptoom van een borstkanker?

  Reageer
  #11

  Als de huisarts je dat toch al heeft gezegd, waarom vraag je het mij dan nog eens? Jeetje zeg....

  Reageer
  #12

  Misschien is het niet iets wat ze bedoeld met het klacht van mij nu.
  maar goed had gehoopt om een gerust stelling antw te kunnen krijgen omdat ik zo zeker was met al die info die ik had gekregen blijkbaar is het toch niet zo…

  begrijp jou ook dat je misschien niet mij nu niet bang wil maken.  Eerste keer krijg ik van jou geen positief antw😞

  Reageer
  #13

  Het heeft met wel of niet bang willen maken helemaal niets te maken. Ik kan er gewoon geen antwoord opgeven

  Reageer
  #14

  Ik begrijp het zeker hoor, het is ook niet dat ik me vragen stel omdat ik me verveel ofzo. Alleen buiten om nu mijn klacht , vroeg ik dus af of een pijnlijke bultje wel of niet onschuldig kan zijn. En natuurlijk is een onderzoek misschien nodig maar ik word er zo moe van omdat ik nog vorige week heb laten onderzoeken en voelde goed allemaal en dan nu dit.

  als een vrouw in haar oksel een pijnlijke bultje heeft  ‘kan’ dit 1 van de symptomen en of een teken zijn van een borstkanker? Algemene vraag? Plssssss 😞😞😞

  Reageer
  #15

  Ik heb al meerdere keren gezegd: Ik kan er geen antwoord op geven. Schei er dan mee uit en blijf niet doorvragen.

  Reageer
Reageer op: Pijnlijk oksel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief