Borstkanker?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb sinds 4 dagen een zwelling in me borst het lijkt ontstoken en het is ook gevoelig. Ik controleer altijd of ik knobbeltjes heb in me borsten en heb nooit wat gevoelt tot dat ik een paar dagen geleden in bed lag. En ik het gevoel had dat ik een onderhuidse puist op me borst heb zo voelt het ook ik heb geprobeerd uit te knijpen maar er komt op het moment niets uit. Het is door het knijpen denk ik een meer opgezwollen geraakt. Maar zou toch graag willen weten of iemand hier ervaring mee heeft of dat ik me zorgen moet maken . Want ik ben mezelf behoorlijk gek aan het maken . Het zit er nu echt een aantal dagen en ik voel ook dat het dik is ook van binnen. Maar zoals ik al zei controleer ik me zelf altijd.

  Reageer
  #2

  Hier nog een foto van de plek

  Reageer
  #3

  Ik zou er gewoon even mee naar huisarts gaan.

  Die kan na onderzoek een betere diagnose stellen dan mensen die geen arts zijn via een forum.

   

  Reageer
  #4

  Dat is een ontsteking. Ga ermee naar de huisarts

  Reageer
  #5

  Lijkt op een soort steenpuist, een flinke onderhuidse ontsteking. Beter naar huisarts gaan, die kan er wellicht iets voor voorschrijven of ter plekke een kleine behandeling doen.

  Reageer
  #6

  Het was uiteindelijke een flinke infectie heb een 8 dagen 3x per dag antibiotica kuur gekregen. Waarschijnlijk is het geïnfecteerd geraakt toen ik er aan ben gaan drukken

  Reageer
Reageer op: Borstkanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief