The BBC (beautiful body club): iemand ervaring?

 • #1

  Heej iedereen

  Ik heb zo goed als geen borsten en wil ze graag laten vergroten. Nu kwam ik toevallig op de site terecht van 'The BBC' oftewel The Beautiful Body Club', een schoonheidsinstituut in Antwerpen. Zij beweren dat ze borsten kunnen vergroten op een natuurlijke manier, m.b.v. elektrotherapie en phyto-oestrogeen. Je kan er een gratis proefbehandeling laten doen. Ze garanderen dat het werkt en door het feit dat ze die proefbehandeling aanbieden lijkt het nogal betrouwbaar, maar ik geloof niet in fabeltjes. Ik vind hierover ook geen succesverhalen of mislukkingsverhalen op het internet, helemaal niets eigenlijk (wat ik heel erg vreemd vind).

  Heeft iemand er ervaring mee??

  Reactie
  #2

  Hahaha... wat een onzin!

  Reactie
  #3

  Het lijkt mij niet echt een goede manier om een borstvergroting te willen/doen.

  Er is wel het e.e.a te vinden over phyto oestrogeen, deze vorm van oestrogeen kan dubbel werken en is niet te voorspellen. heb even een kleine tekst gekopieerd uit een onderzoekje
  Je kunt hieruit opmaken dat het niet zeker is wat het effect is en zeker niet op langer termijn ik zou dan ook een proef dosering afraden

  Menohop is een typisch Belgisch product in deze reeks van phyto-oestrogenen, met hopeine dat waarschijnlijk vrij actief is. Kenmerkend is dat er geen klinische studies gebeurd zijn noch gepland zijn. Niemand kan dan ook vandaag het effect voorspellen, zeker niet op middellange termijn van de inname van een actief, geconcentreerd product als menohop. Stellen dat dit ‘veilig' is zonder onderzoek kan niet.

  Reactie
  #4

  Schandalig! Onveilig!

  Reactie
  #5

  Hey ik hoor hier niets dan slechte verhalen van. Zelf mensen die er klachten zijn voor gaan indienen. Ik zou dus toch iemand ander aanraden.

  Reactie
  #6

  Heel verstandig! Bij privéklinieken is het lastig kiezen. Zorg dat je je heel erg goed informeert, voordat ze aan het snijden gaan in je lichaam.

  Reactie
  #7

  Wie overweegt naar 'the bbc' te stappen: kijk eens op het forum van libelle (forum.libelle.be) en flair (wwww.flair.be). Daar staan negatieve ervaringen te lezen! Het is bedrog, die vent wil alleen maar vrouwen bepotelen!

  Reactie
  #8

  steffi schrijft:

  Wie overweegt naar 'the bbc' te stappen: kijk eens op het forum van libelle (forum.libelle.be) en flair (wwww.flair.be). Daar staan negatieve ervaringen te lezen! Het is bedrog, die vent wil alleen maar vrouwen bepotelen!

  Opgelet Steffi
  Deze personen zijn aangeklaagd voor laster en eerroof. Er zijn vele tevreden klanten en één dame die in psychiatrische behandeling is. Niet de schuld van de BBC.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  @ Sushy, a.k.a. Ivo: Grappig om je hier ook al tegen te komen. Je doorzoekt het internet nogal hè, op zoek naar negatieve berichten, zodat je die kan goedpraten. Best wel zielig.

  Reactie
  #10

  Steffi schrijft:

  @ Sushy, a.k.a. Ivo: Grappig om je hier ook al tegen te komen. Je doorzoekt het internet nogal hè, op zoek naar negatieve berichten, zodat je die kan goedpraten. Best wel zielig.

  Sorry Steffi, ik ben journaliste, blijf objectief en bij de feiten, er zijn geen aanklachten voor strafbare feiten bij mijn weten!

  Reactie
  #11

  Als er ervaringen te delen zijn, dan vind ik dat dat hier moet kunnen. Maar zomaar negatieve zaken opschrijven zonder onderbouwing of argumentatie vind ik niet gepast.

  Ik kan mij juist voorstellen dat een kliniek ook een weerwoord wil kunnen plaatsen, als daar reden voor is.

  Iedere discussie vereist wederzijds respect voor elkanders argumenten. Dan is het zinvol en biedt het toegvoegde waarde.

  Reactie
  #12

  @ Anouk, leuk dat je dit zegt, maar als je zijn website ziet en alle ervaringen leest zie je van kilometers af dat dit een pervert is. Iedereen moet hiervoor worden gewaarschuwd, je gunt het niemand te worden bedrogen of nog erger te worden betast door zo'n vent!

  Reactie
  #13

  Never judge the book by the cover.

  Ik vind jouw reactie niet inhoudelijk. Heb je ervaringen bij deze kliniek?

  Reactie
  #14

  Journaliste, advocaat,... Deze man doet zich (volgens mij en vele anderen) telkens voor als iemand anders en probeert zo de beschuldigingen te verwerpen. (en dat niet altijd op een erg geloofwaardige manier!)

  Denk even na: er zijn meerdere getuigenissen te vinden van vrouwen die naar dat zogenaamde schoonheidsinstituut gegaan zijn, en daar helemaal niet de behandeling kregen die ze gevraagd hadden. De man raakte hen aan, of kondigde aan dat hij hen zou aanraken op onzedige plaatsen. Eén van die vrouwen heeft klacht ingediend.

  Waarom zouden die vrouwen zo'n verhaal vertellen? Wat is het waarschijnlijkste? Om die man schade te berokkenen, of om andere vrouwen te waarschuwen?

  Waarom probeer ik hier de mensen te overtuigen? Ik heb zelf contact gehad met deze man om een afspraak te maken en al vrij snel had ik door dat er iets niet klopte. Gelukkig was ik sceptisch genoeg om me toch niet door hem te laten behandelen. Ik heb toen zelfs overwogen om naar de politie te gaan, maar ik had helemaal niets behalve een vermoeden. Later las ik de ervaringen van andere vrouwen en mijn vermoeden werd bevestigd.

  Iedereen is vrij om dit al dan niet te geloven. Ik hoop alleen dat er zoveel mogelijk vrouwen bereikt worden, zodat slachtoffers vermeden kunnen worden.

  Nogmaals: lees de getuigenissen op de fora van libelle en flair... en oordeel zelf.

  Reactie
  #15

  http://forum.flair.be/viewtopic.php?t=26673

  http://forum.libelle.be/viewtopic.php?t=328524&sid=2e3cedc2fdb9e261deee5f9ec2ff1720

  Voila, lees zelf maar!

  Reactie
Reageer op: The BBC (beautiful body club): iemand ervaring?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief