pijn borst

Online ZorgZus
 • #1

  Beste mensen,

  Ik loop al een tijd met allerlei verschillende kwalen.het begon een paar weken geleden, pijn in mijn borst slapende hand, angst dat het aan mijn hart lag.Ben toen naar de dokter geweest en die zei dat ik angst had en dat er niets aan de hand was. de pijn ging maar niet weg dus een week daarna weer naar de dokter. De dokter had het over HVS en ik werd doorgestuurd naar de fysio voor mijn ademhaling. Ik ben daarna op wintersport geweest en opzich had ik toen geen problemen.
  Nu ben ik weer thuis zit ik op school, werk af en toe en ik heb nu heel erg last van mijn borst. een bedrukking op de voorkant van mijn borst en aan de zijkant krijg ik soms pijn stoten. ik heb voor mezelf nu wel dat het niet aan mijn hart hoeft te liggen.Alleen de pijn is er en ik wordt er een beetje ... van. als jullie dat snappen. ik wil gewoon weten wat dit is...
  Groeten William

  Reageer
  #2

  Ik begrijp dat je klachten hebt van pijn op de borst. Je bent hiervoor bij de huisarts geweest. De huisarts heeft een diagnose gesteld. Waarschijnlijk heb je last van het hyperventilatie syndroom.

  Deze waarschijnlijkheidsdiagnose komt overeen met de symptomen die je presenteert. Indien de klachten cardiaal waren, dan had je bij fysieke inspanning meer last gehad. Mentale en geestelijke ontspanning door fysieke inspanning heeft een positief effect op de hyperventilatie klachten. De diagnose lijkt dus juist te zijn.

  Reageer
Reageer op: pijn borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief