Terugkerende infectie?

 • #1

  Hallo,

  Ik heb afgelopen jaar twee keer een borstinfectie gehad, beide keren bij dezelfde borst. De eerste keer was in maart. Eerst voelde ik me een week erg moe en ik had verhoging. Daarna werd het opeens steeds erger. Ik had pijnlijke plekjes in mijn borst en oksel. Die avond kreeg ik plots een heftige koortsaanval waar ik gelukkig op eigen kracht uit ben gekomen. Daarna moest ik nog weken bijkomen. Echter kon ik geen echo laten maken, omdat de reguliere zorg was afgeschaald.

  Half september kreeg ik weer last van vermoeidheid. Toen daar verhoging bij kwam en ik me ineens slechter ging voelen, ging er een belletje af. Ik had weer last van mijn borst/oksel en ik voelde me steeds slechter. Die avond ben ik langs de SEH gegaan waar ik antibiotica kreeg voorgeschreven. Kort daarna heb ik een echo laten maken in het ziekenhuis, maar daar was niets bijzonders op te zien.

  De kuur sloeg aan en ik voelde me al snel beter. Ook de koorts ging weg en mijn conditie kwam terug.

  Nu is het half oktober en ik heb weer last van vermoeidheid en vandaag ook verhoging. Ik voel me vandaag beter dan de afgelopen dagen, maar ik heb nu wel af en toe pijn onder mijn oksel. Ik snap er niets van en ik wil niet weer zo'n infectie.

  Weet iemand wat dit is? En hoe ik er zsm vanaf kan komen? De dokter weet het niet zo goed en uit de echo kwam niets...

  Reactie
Reageer op: Terugkerende infectie?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief