Jeuk en soms prikkende tepel (man)

Online ZorgZus
  • #1

    Ik (25 jaar) heb sinds een paar maanden een jeukende linker tepel. Ook is deze tepel iets harder dan mijn rechter tepel.

    Ik met met deze klacht naar de huisarts geweest. Er werd aangegeven dat rondom de tepel iets geïrriteerd was. Ik heb hiervoor een creme meegekregen. Samen met deze creme zouden de klachten na 4 weken voorbij moeten zijn. Vier weken later ben ik weer terug gegaan, omdat de tepel nogsteeds lichtelijk hard was en jeukte. De arts zei dat de irritaties was verminderd en dat het weg zou trekken na verloop van tijd.

    Inmiddels weer een laar weken verder is de tepel nog steeds iets harder en jeukt het af en toe. Vandaag kreeg ik tijdens het sporten ook een prikkend gevoel in de tepel.

    Extra informatie: ik gebruik geen shampoo in de douche en ik gebruik geen parfum/deodorant. Ook heb ik geen andere kleding gekocht.

    Ik zou hier graag de oorzaak van willen weten, aangezien ik niet van zalfjes hou (ligt uitgedrukt).

    Heeft iemand enig idee wat het mogelijk zou kunnen zijn?

     

    alvast bedankt!

    anoniempje

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.  Ga terug naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de dermatoloog

    Reageer
Reageer op: Jeuk en soms prikkende tepel (man)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief