Jeukende rechter tepel

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb al enige tijd last van een jeukende tepel aan de rechterkant. Ik ben hier al 3 keer voor bij de huisarts geweest omdat ik op internet vanalles over de ziekte van Paget had gelezen en me heel veel zorgen maakte. Er is 3 keer naar gekeken, 2 keer naar dezelfde huisarts en 1 keer door een andere. Alle drie de keren zeiden ze dat er niks aan de hand was en dat het er niet zorgwekkend of vreemd uitzag. Ik heb 2 keer 2 verschillende anti schimmel zalfjes meegekregen maar die deden beiden niks. Nu de laatste keer heb ik Ketoconazol zalf gehad en dat heb ik gesmeerd. Hiervan werd de jeuk 100 keer zo erg en begon de hele tepel en tepelhof te branden en pijn te doen. Nu heb ik allemaal rode uitslag op mijn tepelhof. De dokter weer gemaild en dit uitgelegd. Ik moet onmiddelijk stoppen met de zalf en opnieuw een afspraak maken om ernaar te laten kijken. Ik ben zo ontzettend bang dat ze nu wel gaan zeggen dat het toch de ziekte van Paget is en dat ik al weet ik het hoelang met borstkanker rondloop..

    Reageer
    #2

    Wat denken jullie, moet ik me hier ongerust over maken?

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je beter de afspraak met de huisarts af kunt wachten.
    Hier op het forum zijn geen artsen,wel veel mensen met ziekteangst.
    Dus de kans is groot dat als je hier meningen vraagt,je volledig in de stress raakt,omdat veel mensen hier van het ergste uit zullen gaan wat Google ze te bieden heeft.
    Bij wat je beschrijft, zou ik persoonlijk eerder aan een reactie op de zalf denken,dan aan gelijk een ernstige aandoening.

    Reageer
    #4

    Ja, daar heb je ook wel gelijk in. Ik ben zelf ook enorm hypochonder. En ik weet heel goed dat Google me absoluut niet verder gaat helpen. Af en toe lijkt het wel een verslaving om alles op te willen zoeken, zo vermoeiend. Ik hoop er maar het beste van en hoop dat het allemaal meevalt morgen bij de huisarts.

    Reageer
    #5

    Wat was het? Ik heb deze klacht ook maar dan zonder de jeuk. ๐Ÿ™

    Reageer
    #6

    @Hop
    Het topic gaat over jeuk en jij hebt hetzelfde,maar dan zonder jeuk? ๐Ÿค”

    Reageer
Reageer op: Jeukende rechter tepel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief