Jeukende tepel

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb nu sinds 2/3 weken een jeukende tepel. Alleen aan de linkerkant. Je ziet helemaal niks. Het jeukt ook niet heel de dag door maar op momenten (bijv als het nu warmer is) als ik er vaseline op smeer jeukt het daarna weer omdat het dan met kleding aan eroverheen wrijft.

  Nu lees je de gekste dingen.. maar als er niks te zien is en te voelen? Is het dan ook een teken van borstkanker. Ik ben sinds gisteren begonnen met 2 a 3x smeren per dag. Ik heb wel wat kliertjes van montgomery erom heen zitten die wittig zijn.

  Reageer
  #2

  Ben overigens 30 jaar en heb ik november een echo gehad van mijn borst. Toen zag alles er goed uit.

  Reageer
  #3

  Ik denk dat het vooral door de kliertjes komt.

  Reageer
  #4

  Bedankt. Zorgen die dan ook voor jeuk aan de tepel? Ik had gisteren helemaal geen jeuk (dus ook weer vergeten te smeren) nu vandaag wel gesmeerd en wel weer heel erg jeuk.. Ga er ook aan krabben dus wordt het denk ook erger. Ga liever niet naar de huisarts of vind u het wel verstandiger.

  Reageer
  #5

  De kliertjes kunnen idd voor jeuk zorgen. En zeker als je er ook nog aan gaat krabben. Maar als je er bezorgd over bent ga dan gewoon naar de huisarts en laat ernaar kijken. Wellicht kan die er dan iets voor voorschrijven wat wel werkt

  Reageer
Reageer op: Jeukende tepel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief