klokje rond slapen

  • #1

    Onze dochter (bijna 10 weken) slaapt al sinds haar 8e week het klokje rond. In het begin werd ze nog wel een of twee keer per week s nachts wakker voor een voeding maar nu slaapt ze gewoon concequent door.
    Ze krijgt altijd 5 voedingen per dag (borstvoeding). Als haar 4e voeding om 19.00 uur is geweest dan wil ze meestal rond 21.00 uur nog wel een keer wat, maar heeft ze om 19.00 uur haar 5e voeding gehad, dan moet ik haar de volgende ochtend om 07.00 uur wakker maken. Zodra ik haar wakker maak krijg ik meteen een vrolijk glimlach en op de comode kijkt ze gezellig naar buiten en begint ze op haar vingertjes te sabbelen.

    Mijn vraag is of het doorslapen gevolgen heeft voor haar gezondheid.

    Reageer
    #2

    Nee hoor!
    Tevreden baby's = beste teken.

    Onze jongste dochter neigde met 2,5e week oud al naar doorslapen. Hartstikke tevreden kind, dronk goed. Is gewoon net zo'n slaapkop als haar ouders 🙂
    Mijn allebei de kinderen sliepen al volledig klokje rond bij respectievelijk 6 en 4 weken oud.

    Reageer
    #3

    Hallo

    Hier word ik echt jaloers van, de mijne van 18 maanden slaapt gemiddeld van 21u (kan ook later) tot 6u 's morgens. En we zijn al heel blij, een half jaar geleden was die 6u nog 5u...:-)Dus ik zou ook zeggen, als ze willen slapen, laten slapen, ze hebben er zo'n deugd van.

    Reageer
    #4

    Mijn dochter is 9 weken oud en slaapt sinds een week na de voeding van 19.00/20.00 uur tot 7.00 /8.00 uur in de ochtend. Is dit normaal . Ik geef volledig borstvoeding en kom op 5 voedingen uit. Ze weegt 5700 gram. Ik ben bang dat ze honger heeft maar er niet wakker van word ofzo.  Dat ze zo moe is van het lang wakker zijn overdag (want dan slaapt ze totaal maar 3 uurtjes verspreid over de dag )

    Reageer
Reageer op: klokje rond slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief