Slaap

  • #1

    Onze kleine meid slaapt vanaf haar geboorte al slecht. Ze is inmiddels 14 maanden en slaapt gemiddeld 2x 30 min overdag en in de nacht wordt ze gemiddeld 4 x wakker waarbij ze tenmiste 1 x langer als 30 min wakker is. Ze heeft nooit anders gedaan We geloven niet in het laten huilen maar zijn inmiddels wel uitgeput. Proberen nog altijd vast te houden aan het is een fase principe maar vragen ons toch wel eens af of ik toch niet naar een dokter moeten of wat andere ervaringen hierin zijn. Ze slaapt in haar eigen bed maar eindigt altijd bij ons. Ze krijgt fles en borstvoeding we zijn aan het afbouwen.

    Graag hoor ik andere ervaringen

    Reageer
    #2

    Hoeveel voeding en welke krijgt ze voordat ze gaat slapen?

    Reageer
    #3

    Momenteel is de situatie als volgt. Ze krijgt in de ochtend rond 10:00 een eerste fles (150ml) dat ongeveer elke 2 uur de borst en in de avond voordat ze gaat slapen wederom een fles (150ml). Al eens met pap geprobeerd maar die spuugt ze uit en weigert ze. In de nacht krijgt ze ook de borst.

    Reageer
    #4

    Wat eet ze nog meer over de dag verdeeld?

    Reageer
    #5

    In de ochtend een broodje en een fruithap. Tussen de middag een broodje. En in de middag een tussendoortje (koekje) en rond 17:00 uur eer warme maaltijd. Zelf gemaakt of een potje.

    Reageer
    #6

    Bouw de borstvoeding verder af. Heb je nog zoveel melkproductie dat je om de 2 uur kunt aanleggen? Drinkt ze nog wat anders gedurende de dag?

    Geef 's avonds een fles met 200 cc en kijk of ze ze leeg drinkt. De voeding niet verdikken! Het zou namelijk kunnen zijn dat je kindje gewoon honger heeft. Als je ze 's nachts aanlegt en er is niet voldoende melkproductie, dan wordt de zuigbehoefte even gestild, maar niet de honger.

    Gebruik je voor de nacht een speen?

    Reageer
Reageer op: Slaap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief