slapen

  • #1

    Hallo even een vraag: is het normaal dat een kind van 11 maand nog zoveel slaapt overdag? Mijn dochter slaapt dan snachts ook gewoon de hele nacht door. Als ik haar uit bed haal is ze eerst erg vrolijk en na een klein uurtje is ze alweer moe, op zich niet erg maar kan moeilijk weg hierdoor, dat is echt een drama.

    Reageer
    #2

    Hoi Gezina,
    Het ene kind slaapt wel meer dan het andere, maar dit lijkt me inderdaad wel erg veel. Is ze verder wel gezond, eet en drinkt ze goed. Als ze bijv. te weinig voeding binnen krijgt kan ze hierdoor ook verzwakt zijn en meer slapen. Heb je het idee dat ze gewoon moe is na een uurtje of is er meer aan de hand. Wat doet ze in dat uurtje, is ze erg druk of speelt ze rustig. Een heleboel vragen, maar ik weet er zo ook direct geen antwoord op. Als je je echt zorgen maakt kun je haar misschien een keer bij de huisarts laten onderzoeken of eens navragen bij het consultatiebureau of dit vaker voorkomt.
    Succes

    Reageer
    #3

    Hoi, mijn dochter eet en drinkt veel en ze ziet er ook erg goed uit, maar het is wel een erg druk kind, altijd druk in beweging en kan absoluut niet stilzitten, maar moet maandag toch naar buro, vraag daar ook even. En inderdaad het ene kind slaapt veel meer dan het andere. In ieder geval bedankt voor de reactie. Ik dacht misschien zijn er moeders die hetzelfde hebben of juist niet.

    Groetjes Gezina

    Reageer
    #4

    Hoi Gezina,
    Ik ben benieuwd wat ze op het buro zeggen. Laat je het nog weten? Bij mijn kinderen was er onderling ook wel verschil. De oudste (nu 6 jaar) sliep rond 11 maanden nog maar eenmaal per dag, terwijl de jongste (nu 3 jaar) nog met gemak tweemaal en soms zelfs driemaal sliep. Je schrijft dat je moeilijk weg kan. Misschien kan ze ook in de auto slapen of in de wagen, of lukt dat niet? Of misschien zorgt wat afleiding van ergens naar toe gaan er juist voor dat ze wat actiever wordt.

    Reageer
    #5

    Ben naar buro geweest, en omdat ze zo actief is heeft ze ook meer slaap nodig, verder heeft ze een goed gewicht en ze reageert ook goed, dus niks om me zorgen over te maken, verder zeurt ze veel, maar heb ook nog 1 van 3 rondlopen, dus de boks vindt ze maar niks, maar ja, zo af en toe moet dat toch echt. En niks van aantrekken zei de WV tegen me, goed gedrag ook goed belonen zei ze, en verder maar zien.

    Bedankt voor je reactie

    Reageer
Reageer op: slapen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief