13 maanden nogsteeds afgeplat hoofd

 • #1

  Mijn dreumes van 13 maanden heeft nogsteeds een erg plat hoofd.

  Vanaf jonge leeftijd had ze dit al, ze had een sterke voorkeurshouding. Dit hebben we er met hulp van de fysio uit weten te krijgen maar toen was het kwaad al geschied. Mijn zoon zit tot op heden nog steeds bij dezelfde fysio en daardoor ziet ze mijn dochter regelmatig nog. Af en toe zegt ze dan ook, o ik zie het zeker minder worden! Maar wij zien dit niet. Vooral van bovenaf zie je een duidelijke scheve afplatting. Het lijkt minder doordat er een laagje haar overheen groeit maar toch vraag ik mij af, tot welke leeftijd blijft het steeds minder worden? Ze ontwikkelt zich verder wel goed.

  (De fysio en het consultatiebureau maken zich hier geen zorgen om en we hoeven er ook niet voor naar de kinderarts)

  Reageer
  #2

  Ons zoontje van 14 maanden heeft dit ook. Ik betwijfel of het nog verder bijgroeit. Ben benieuwd naar de antwoorden.

  Reageer
  #3

  Laten we hopen van wel! Het hoeft niet 100% te worden, maar dit vind ik best sneu als het voor altijd zo blijft. Maar je vind er echt Niks van op internet wat te doen als je die ene op de 14 plattekop kindjes hebt die na een jaar nog steeds een platkopje heeft..

  Reageer
  #4

  Hoi, hoe is het ondertussen gesteld met de afplatting van jullie kindjes? Wij hebben dit ook bij onze dreumes en vraag me af of dit nog weg trekt.

  Reageer
  #5

  Ons zoontje van toen 14 maanden is inmiddels 2 jaar en een maand. Het is niet weggegaan. Het valt alleen minder op door zijn haren.

  Reageer
Reageer op: 13 maanden nogsteeds afgeplat hoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief