Krampen in baarmoeder – Niet ongesteld

  • #1
    Hey,
    Ik ben de pil gestopt na mijn laatste menstruatie (25/03/2018) voor een kindje te hebben. Ik ben net uit mijn vruchtbare week en we hebben onveilige seks gehad de 31/03/2018, dus in mijn vruchtbare week.
    Ik heb nu al twee/drie dagen last van krampjes in mijn onderbuik (zoals menstruatie pijn), hoofdpijn, vermoeidheid en lichtjes duizelig.
    Wat is hiervan de oorzaak?
    Ik zou normaal pas tussen 14/04/2018 en 22/04/2018 ongesteld moeten worden.
    Alvast bedankt voor de hulp.
    Met vriendelijke groeten,
    Eli
    Reageer
    #2

    Als je met de pil stopt, kunnen je menstruaties nog onregelmatig zijn. Een virus kan natuurlijk ook nog... Voor zwangerschapssymptomen is het nog veel te vroeg

    Reageer
    #3

    Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie. dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. Daarnaast berooft hij je lichaam van diverse vitaminen en mineralen. Na stoppen kan je die ontregelingen extra voelen.

    Reageer
    #4

    hey allemaal, ik heb wat raars. Ik zit op dag 29 van mn cyclus en meestal word ik ongesteld op dag 27. Ik heb wel al sinds gisteren steeds mn krampen maar er komt helemaal niks, niet eens een drupje bloed. Ik heb onveilige seks gehad en zit niet aan de pil, maar de test is negatief. Oh en ik heb een partij eetbuien en eet tot bijna misselijk aan toe( heb ik ook als ik ongesteld ben of word) oh en ik heb wat wittige vloei uit mn tepels als ik er in knijp. Hoewel ik weet dat dit niet gebruikelijk is in een vroege stadium van zwangerschap. Maar goed zoals ik zei, de test is negatief. Heeft iemand anders dit ook gehad? Ik zit overigens een maand of 7 niet aan de pil en cyclus is redelijk gelijk elke keer. Ben best een beetje in de war hierdoor.

    Reageer
    #5

    Zwangerschapssymptomen kun je nog niet hebben. Daar is het nog veel te vroeg voor. Wacht nog even een paar dagen en doe dan een nieuwe test.

    Reageer
    #6

    hoe lang kan ik het beste wachten? Mn vorige menstruatie was ook afwijkend, maar toen ook negatief. Was maar heel weinig en maar 2 dagen ipv 5. Snap er helemaal niks van

    Reageer
    #7

    Ik zou tot na het weekend wachten

    Reageer
Reageer op: Krampen in baarmoeder – Niet ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief